Logo uitkijkpost.nl
Foto: Monique de Vries
Regio

Archeologie glossy met topvondsten uit Oer-IJ

REGIO - Steunpunt Monumenten en Archeologie Noord-Holland heeft de zesde editie van de glossy SCHATRIJK gepresenteerd. Dit jaar staat SCHATRIJK in teken van het Oer-IJ. De rijke archeologie in het Oer-IJ is een parel in Noord-Holland en in de Nederlandse archeologie. Het strekt zich uit over de gemeenten Bergen, Beverwijk, Castricum, Uitgeest, Heemskerk, Zaanstad en Velsen.

SCHATRIJK Oer-IJ brengt je een magazine vol inspirerende foto’s en informerende artikelen over bijzondere vondsten, archeologische onderwerpen en dé topvondsten van de wethouders van de zeven gemeenten in het gebied. En natuurlijk lees je alles over Hilde uit Castricum, waar het archeologiecentrum van de provincie Noord-Holland naar is vernoemd. 

Voor erfgoedinstellingen, bibliotheken, musea, VVV’s, archeologische en historische verenigingen in Noord-Holland is het mogelijk om exemplaren te verkopen. Het magazine is ook verkrijgbaar bij het provinciaal Archeologiecentrum Huis van Hilde in Castricum. Je leest de glossy hier online.

Bron: gemeente Castricum

Meer berichten