Logo uitkijkpost.nl
Foto: aangeleverd
Bakkum

De Oude Keuken finalist in NHN Business Awards 2021

BAKKUM - Op 10 november werd de oorkonde uitgereikt: De Oude Keuken is nu officieel finalist in de categorie Maatschappelijk Ondernemen van de NHN Business Awards 2021. De vreugde bij bedrijfsleider Klaas Mooij en zijn medewerkers is groot. Sleept De Oude Keuken die NHN Business Award 2021 ook echt in de wacht? Dat maakt de jury bekend tijdens de feestelijke finaleavond op 25 november. 

Inspirerende onderneming
Jaarlijks gaat een jury van elf doorgewinterde ondernemers op zoek naar inspirerende ondernemingen in Noord-Holland boven het Noordzeekanaal. Zij reiken NHN Business Awards uit in de vaste categorieën MKB-klein, MKB-midden en Grootbedrijf, maar daarnaast is er ook een Thema Award. In 2021 is dat Maatschappelijk Ondernemen. Als enige onderneming in Castricum wist De Oude Keuken door te dringen tot de finale!

Stem ook voor de Publieksprijs
Maar daarmee zijn Brigitte van Campen en haar team er nog niet. Voor de extra Award, die niet door de jury wordt bepaald, maar door het publiek, kunnen zij nog best wat stemmen gebruiken. Je leest er meer over op de website van De Oude Keuken. Help jij De Oude Keuken naar de overwinning? Stemmen kan tot uiterlijk 21 november 17.00 uur.

Meer berichten