Afbeelding
Foto: Pixabay

Ron Boendermaker steelt de show

Sport Akersloot

AKERSLOOT - Ron Boendermaker uit Egmond aan Zee is de gelukkige winnaar geworden van de wekelijkse tijdrit op donderdag in Akersloot op Sportpark de Cloppenburgh.

Weer was Henk Verdonk junior de te kloppen man, waar Wout Bakker, Bob Scholten, Koen Könst en Ron Boendermaker tegen op moesten boksen. Het dichtst in de buurt kon Boendermaker blijven, die toch per omloop enkele tellen in het voordeel van Verdonk junior moest laten. Daardoor leek Henk Verdonk junior op een zekere winst aan te sturen, totdat hij na zes omlopen het pechduiveltje de kans liet de lucht uit zijn band te laten lopen en tot uitstappen werd genoodzaakt.

Op dat moment had Verdonk junior een voordelige marge opgebouwd van precies 30 seconden op Boendermaker. Op deze voor Boendermaker gelukkige manier kreeg hij de zege in de schoot geworpen. De overige deelnemers stonden elkaar in de onderlinge tijdverschillen niet naar het leven en kwamen na het volbrengen van hun tien ronden dan ook ruim afgescheiden van elkaar over de meet. Bij de start was er blijdschap alom door de rentree van Piet Veldt, in de volksmond beter bekend als Piet Lada. Door een opgelopen bacteriele infectie, gevolgd door een operatieve ingreep aan zijn onderrug, was Piet Veldt een jaar lang uit de roulatie, hetgeen hem belette de favoriete schaats- en fietssport uit te oefenen. Iedereen was dan ook zeer verheugd hem weer in actie te zien. 

Uitslag: 1. Ron Boendermaker (Egmond aan Zee) 50.50, 2. Wout Bakker (Heiloo) 52.20, 3. Bob Scholten (Akersloot) 53.02, 4. Koen Könst (Castricum) 54.24, 5. Alex Hageman (Limmen) 56.31, 6. Henk Jan Verdonk senior (Egmond aan den Hoef) 59.06 en 7. Piet Veldt (Akersloot) 69.15.

Secondo Movimento.
Primavera bij Atelier Bakkum 20 uur geleden
Hike in the Forest.
Hike in the Forest bij De Oude Keuken 17 apr, 15:47
De prijsuitreiking.
Onderlinge turnwedstrijden DOS groot succes! 16 apr, 14:36 1
De politie in Castricum heeft zondagnacht een 36-jarige man aangehouden.
36-jarige man aangehouden voor rijden onder invloed 15 apr, 16:34
'tHuis Lioba.
(Verkoop?? foto niet perse) Wat komt er op je af wanneer je partner ziek wordt? Kom naar de themabijeenkomst op 25 april 15 apr, 12:20
De cast traint volop.
Grote hit in de maak: JPTeens on Stage verbindt en verrast! 14 apr, 11:03
Afbeelding
Alzheimer Trefpunt Castricum 13 apr, 13:57
Afbeelding
Burgerinitiatief zorgt voor herinrichting Kerkplein in Castricum 12 apr, 12:40
De Hoep is weer open.
De Hoep ontwaakt uit winterslaap 12 apr, 09:34
VakantieFUN Freerunning.
VakantieFUN programma voor kinderen en jongeren met indicatie 10 apr, 10:00
De kampioenen.
Spectaculair Dameskampioenschap bij Biljartvereniging Castricum (BVC) 9 apr, 13:01
Jeugdorkest.
Orchestra of my life in Grote Kerk Beverwijk 8 apr, 14:00