Afbeelding

Sinterklaas en zijn grote groep Pieten komt weer naar Limmen

Algemeen Limmen

LIMMEN - Sinterklaas en zijn grote groep Pieten komt weer naar Limmen. Dat gaat gebeuren op zondag 14 november. De Sint zal om ongeveer 14.00 uur per schip aanmeren in de haven ’t Stet aan de oostzijde van Limmen. Zijn Pieten die hem altijd vergezellen zullen weer veel capriolen uithalen om de feestvreugde te verhogen. En natuurlijk zullen zij een heerlijk gevulde zak met pepernoten bij zich hebben.

Sinterklaas zou het geweldig vinden als niet alleen de kleine en grote kinderen, maar ook de ouders, opa’s en oma’s aan de kade staan om de Sint welkom te heten. Laten we er na een jaar afwezigheid een heel groot feest van maken met elkaar. We gaan zingen, springen, dansen, dus heel veel plezier maken.

Voorbereidingen
Het altijd actieve Sint. Nicolaas Comité in Limmen heeft de website inmiddels aangepast. Al tijdig is men begonnen met de voorbereidingen voor de intocht. Er is overleg geweest met de gemeente Castricum, met andere comités binnen de kernen Akersloot en Castricum om alles zo goed en veilig mogelijk te laten verlopen. Na een oproep via Facebook hebben zich veel vrijwilligers gemeld die gaan assisteren bij de intocht, de optocht en in sporthal De Enterij.

Programma
De Sint en zijn grote gevolg zullen om ongeveer 14.00 uur voet aan wal zetten in de haven. Uiteraard zal burgemeester Toon Mans de Sint persoonlijk welkom heten.

Na de ontvangst op ’t Stet zal er een korte optocht met Harmonie Excelsior zijn door het dorp. Het feest wordt daarna voortgezet in sporthal De Enterij, dat zal zijn vanaf ongeveer 15.00/ 15.15 uur. Daar zal de Grote Pietenband zorgen voor een groot en feestelijk spektakel. Er zullen ook dansers zijn die hun kunsten gaan vertonen. Iedereen is welkom, maar kom echter wel op tijd! Het feest zal daar voortduren tot ongeveer 16.00/ 16.15 uur St. Nicolaas heeft het heel druk in deze tijden, dus na afloop van het feest moet de Sint in galop weer naar een volgende afspraak. 

Zoals eerder gezegd: Limmen gaat er weer een heel groot familie- en kinderfeest van maken! Sint Nicolaas en de Pieten kijken er reikhalzend naar uit!

Om dit unieke feest te kunnen blijven organiseren is het Sinterklaas Comité Limmen deels afhankelijk van uw giften. U kunt uw bijdrage leveren op rekening nummer NL05 RBRB 0841 3408 89, (Univé Regiobank) t.n.v. Sint Nicolaascomité Limmen. Ook kunt u een donatie doen tijdens de intocht in de sporthal in de melkbussen.

Covid-19 Coronabeperkingen: in sporthal De Enterij geldt het Coronatoegangsbewijs. Na controle krijgt elke bezoeker een polsbandje.

Secondo Movimento.
Primavera bij Atelier Bakkum 22 uur geleden
Hike in the Forest.
Hike in the Forest bij De Oude Keuken 17 apr, 15:47
De prijsuitreiking.
Onderlinge turnwedstrijden DOS groot succes! 16 apr, 14:36 1
De politie in Castricum heeft zondagnacht een 36-jarige man aangehouden.
36-jarige man aangehouden voor rijden onder invloed 15 apr, 16:34
'tHuis Lioba.
(Verkoop?? foto niet perse) Wat komt er op je af wanneer je partner ziek wordt? Kom naar de themabijeenkomst op 25 april 15 apr, 12:20
De cast traint volop.
Grote hit in de maak: JPTeens on Stage verbindt en verrast! 14 apr, 11:03
Afbeelding
Alzheimer Trefpunt Castricum 13 apr, 13:57
Afbeelding
Burgerinitiatief zorgt voor herinrichting Kerkplein in Castricum 12 apr, 12:40
De Hoep is weer open.
De Hoep ontwaakt uit winterslaap 12 apr, 09:34
VakantieFUN Freerunning.
VakantieFUN programma voor kinderen en jongeren met indicatie 10 apr, 10:00
De kampioenen.
Spectaculair Dameskampioenschap bij Biljartvereniging Castricum (BVC) 9 apr, 13:01
Jeugdorkest.
Orchestra of my life in Grote Kerk Beverwijk 8 apr, 14:00