Logo uitkijkpost.nl
Foto: Monique de Vries
Castricum

Webinar over verduurzaming voor VVE’s

CASTRICUM – Verenigingen van Eigenaars (VVE’s) krijgen de gelegenheid om deel te nemen aan twee webinars van Duurzaam Bouwloket over verduurzaming. Aansluitend is er nog de mogelijkheid om deel te nemen aan een cursus.

Veel Verenigingen van Eigenaars willen hun gebouwen klaar maken voor de toekomst. Voor een energiezuinige, comfortabele toekomst, om precies te zijn. Want iedereen wil wonen in een gebouw dat comfortabel en energiezuinig is. En waarvan de appartementen hun waarde behouden – of waarvan de waarde zelfs wordt verhoogd. Maar waar begin je? En hoe vind je betrouwbare deskundigen die je écht op weg helpen? Het antwoord op die vragen wordt gegeven tijdens de webinars en een cursus.

Webinars
Het Duurzaam Bouwloket van de gemeenten Bergen, Castricum en Heiloo werkt samen met VvE Belang aan een duurzame toekomst. Dit is voor VVE’s de kans om een start te maken met het proces van verduurzaming. Bestuurders van de VVE kunnen deelnemen aan één – of beide – webinars.

Cursus
Ben je na deelname aan de webinars nóg enthousiaster geworden? Dan is daarnaast de mogelijkheid om een cursus van VvE Belang te volgen. Je krijgt hier alle informatie aangereikt op juridisch en bouwkundig gebied. Een aanrader, want na deze cursus kun je alle vragen beantwoorden.

Aanmelden
Aanmelden voor webinar 1: Duurzaamheid algemeen en het proces van verkenning tot oplevering
Maandag 25 oktober 19:30 uur
Aanmelden: https://www.duurzaambouwloket.nl/webinar1-vve

Aanmelden voor webinar 2: Zonnepanelen op het dak van het VvE-complex
Woensdag 10 november 19.30 uur
Aanmelden: https://www.duurzaambouwloket.nl/webinar2-vve

Wil je deelnemen aan de cursus, meld je dan aan voor webinar 1. Na afloop ontvang je vervolgens meer informatie en kun je je aanmelden.

Meer berichten