Logo uitkijkpost.nl
Foto: aangeleverd
Limmen

Opening Ouder kenniscafé in Limmen

LIMMEN - Jongerenwerker in de gemeente Castricum Kim Stolk en jeugdverpleegkundige Jolien de Vries openen in Limmen het eerste Ouder Kenniscafé. Dit staat ook wel bekend als Mama Café, echter willen zij ook vaders aanmoedigen om gezellig langs te komen. 

In het Ouder Kenniscafé in Limmen staat gezelligheid voorop en er wordt verbinding gelegd tussen verschillende ouders en hun kinderen. Het doel is om (jonge) ouders steun en zekerheid te bieden, ouders in hun kracht te zetten en ervaringen over het ouderschap met elkaar uit te laten wisselen. Jolien, de jeugdverpleegkundige sluit aan om inhoudelijke vragen van ouders te bespreken en kennis met ouders uit te wisselen. Ook wordt er gezocht naar gastsprekers om passende thema’s te presenteren tijdens de bijeenkomsten en als de bezoekers hier zelf ideeën over hebben, horen ze dat graag. Zaterdag 25 september komt Amina spreken, zij is een doula en begeleidt moeders voor, tijdens en na de bevalling en komt vertellen over haar werkzaamheden en baby/kind massage.

De opening van het Ouder Kenniscafé  vindt plaats op woensdag 8 september om 9.30 uur. Verwacht je een baby of heb je een kind in de leeftijd van 0 tot 4 jaar, zorg dan dat je erbij bent (en neem gezellig je partner, moeder, tante of vriendin mee). Zij geven namelijk aan de eerste 30 (aanstaande) ouders gratis gesponsorde goodiebags weg en iedere bezoeker krijgt een lot van een loterij waarbij leuke prijzen verloot zullen worden. Zij willen hiervoor bedanken: Drogisterij Aker, Stuifbergen, Beautysalon Inside, AH Vuurbaak, DA drogist, Weleda, Dragen&zo, Moen Festival, De blije keuken.

Meer berichten