Logo uitkijkpost.nl
Foto: Tom Jurriaans, NH Nieuws
Castricum

Onderzoek naar explosie woning raadslid Castricum gestopt

CASTRICUM - Het politieonderzoek naar de explosie bij de woning van Forza!-raadslid Ralph Castricum is gestopt. Iets meer dan een jaar geleden ging een vuurwerkbom af, waardoor zijn brievenbus en ramen kapot werden geblazen. Er is, blijkt nu, niemand aangehouden.

Dit meldt de politie. “Er zijn op dit moment onvoldoende aanknopingspunten en daarmee is de opsporing gestopt. Bij nieuwe aanwijzingen die alsnog aanknopingspunten bieden, kan het worden voortgezet”, aldus een woordvoerder tegen mediapartner NH Nieuws

Op 19 augustus 2020 ging rond 01.30 uur een explosief af bij het huis van Ralph Castricum. Zelf liet hij precies een jaar na dato op Twitter weten het allemaal als een ‘nachtmerrie’ te hebben ervaren. Hij woonde daar alleen en wilde die nacht naar het toilet gaan toen de immense klap in zijn halletje klonk. “Het was een vuurwerkbom met metaal. Mijn laminaat boven was zelfs uit zijn voegen”, vertelde Castricum destijds tegen NH Nieuws. Het raadslid dacht dat het ging om een aanslag en dook vrijwel direct onder bij een ander adres.

Lees ook: Ralph Castricum wil verhuizen na explosie bij zijn woning

Lees verder op de website van NH Nieuws.

Ralph Castricum laat op Twitter weten het bizar te vinden dat de politie deze zaak niet op kan lossen en dat de politie de zaak al in februari had opgegeven.

Meer berichten