Logo uitkijkpost.nl
<p>Drukke week voor brandweer Castricum!</p>

Drukke week voor brandweer Castricum!

(Foto: Hans Peter Olivier)

Drukke week voor brandweer Castricum

CASTRICUM - Het was een drukke week voor de brandweer van Castricum. Ze redden een persoon uit de lift, bevrijdden een kat uit de boom en blusten een binnenbrand.

Uitruk nr: 74
Datum: 21-07-2021
Tijdstip: 17:22
TS 106547 Castricum
P2 BNH-01 Liftopsluiting Oude Parklaan Castricum

Liftopsluiting Breehorn
De brandweer werd woensdagmiddag om 17:22 opgepiept voor een melding van een persoon vast in een lift.Dit was het geval bij Breehorn aan de Oude Parklaan op Dijk en Duin.De brandweer heeft de persoon bevrijd en de lift was buitendienst gezet in afwachting van het lift bedrijf.

Uitruk nr: 75
Datum: 21-07-2021
Tijdstip: 21:19
TS 106547 Castricum
P2 BNH-03 Dier in de problemen

Prof. Van der Scheerlaan Castricum
Brandweer bevrijdt kat uit boom De brandweer werd woensdagavond om 21:19 opgepiept voor een melding van een kat in de boom aan de Prof. van der Scheerlaan.De eigenaresse was eerst zelf al bezig geweest maar toen klom de kat in een hogere boom ernaast en kwam ze er niet meer bij. Daarom werd de brandweer gebeld. Deze kwam er met de driedelige ladder net niet bij. De brandweerlieden hebben geprobeerd om wat water te spuiten boven in de boom, zodat de kat uit zichzelf naar beneden kwam, maar ook dit deed hij niet. Toen is er een brandweerman met valbeveiliging de boom in gegaan. Die had een reismandje van de kat meegenomen de boom in. Niet veel later liep de kat zo over een tak het mandje in en kon hij overhandigd worden aan de opgeluchte eigenaresse.

Uitruk nr: 76
Datum: 25-07-2021
Tijdstip: 10:34
TS 106547 Castricum
P1 BNH-01 BR gezondheidszorg Parnassia Groep

Breehorn Oude Parklaan Castricum Binnenbrand bij Breehorn
Zondagochtend om 10:34 werden de brandweerlieden opgeroepen voor een melding van een binnenbrand bij het gebouw Breehorn aan de Oude Parklaan.Nadat de brandweer met spoed ter plaatse gegaan was stonden alle bewoners al buiten. En hadden de bedrijfs hulpverleners de brand in één van de appartementen al weten te blussen. De spuitgasten hebben een nacontrole uitgevoerd en het appartement geventileerd met de overdrukventilator.

Meer berichten