Buurtsportcoaches Winnie, Bart en Joyce
Buurtsportcoaches Winnie, Bart en Joyce Foto: aangeleverd

Een leuk idee voor de zomervakantie

Algemeen Castricum

CASTRICUM/ HEEMSKERK - Een zomer vol sportieve activiteiten met Zomerboost. Meer dan 25 verenigingen uit de Gemeente Castricum en Heemskerk doen mee aan Zomerboost. Dit betekent dat zij activiteiten organiseren voor leden én niet leden. Voor iedereen is er deze zomer wat te doen.

“Het aanbod is heel gevarieerd, denk aan tafeltennis, paardrijden, squash, balsport, bootcamp, dans, vechtsport en jeu de boules”, zegt buurtsportcoach Joyce van Tunen. “Wij zijn al bij verschillende sportaanbieders langsgeweest tijdens hun Zomerboost-activiteit. Het is mooi om te zien dat leden én niet leden gezamenlijk deel kunnen nemen.” Jong en oud kunnen aan de activiteiten meedoen. Op de website www.noordhollandactief.nl onder het kopje zomerboost zijn alle activiteiten te vinden.

Op dit moment hebben al 223 mensen zich via de website ingeschreven voor de activiteiten. “Het is super gemakkelijk om je aan te melden via de website. En er is echt van alles te doen, zo kom ik mijn zomer wel door”, aldus een deelnemer van Zomerboost. Het is een mooie manier om kennis te maken met verschillende sporten en sportaanbieders. Daarnaast is het goed voor de gezondheid en leer je nieuwe mensen kennen. Een win-win situatie, als je het Joyce vraagt.

Heb jij al gekeken of er iets leuks voor jou tussen zit? Tot eind augustus is er van alles te doen. Meld je dus snel aan. Mocht je vragen hebben, dan kun je altijd even contact opnemen met Joyce via 0251-254740 of jvtunen@teamsportservuice.nl.

De Zomerboost-campagne is opgezet door Team Sportservice Kennemerland, in samenwerking met lokale sportaanbieders. De gemeente Castricum en Heemskerk vinden het welzijn van haar inwoners belangrijk. Vandaar dat zij Team Sportservice Kennemerland financieren middels een subsidie.

Ketting, gemaakt met 3D printer.
PrutsHubmiddag: workshop 3D ontwerpen 23 apr, 13:15
Vlnr: Elise Chivan, Beau de Nijs, Jans van der Maat en Aimee Dekker.
Het regent medailles bij wedstrijd DOS-GTH! 22 apr, 09:27
Deelnemers aan de Ronde van Noord-Holland hebben een mooi bedrag bij elkaar gefietst t.b.v. de Nederlandse Hartstichting.
4.000 Fietsers trotseerden noordenwind tijdens Ronde van Noord-Holland 21 apr, 15:00
Bezoekerscentrum De Hoep feestelijk geopend door Ben Tap (burgemeester van Castricum), Sjakel van Wesemael (directeur Natuur en Beleving PWN) en alle aanwezigen.
Bezoekerscentrum De Hoep weer open voor publiek 20 apr, 18:25
Een eerdere editie van de culturele speeddates.
Culturele Speeddates terug van weggeweest 19 apr, 12:05
Secondo Movimento.
Primavera bij Atelier Bakkum 18 apr, 11:50
Hike in the Forest.
Hike in the Forest bij De Oude Keuken 17 apr, 15:47
De prijsuitreiking.
Onderlinge turnwedstrijden DOS groot succes! 16 apr, 14:36
De politie in Castricum heeft zondagnacht een 36-jarige man aangehouden.
36-jarige man aangehouden voor rijden onder invloed 15 apr, 16:34
'tHuis Lioba.
(Verkoop?? foto niet perse) Wat komt er op je af wanneer je partner ziek wordt? Kom naar de themabijeenkomst op 25 april 15 apr, 12:20
De cast traint volop.
Grote hit in de maak: JPTeens on Stage verbindt en verrast! 14 apr, 11:03
Afbeelding
Alzheimer Trefpunt Castricum 13 apr, 13:57