Logo uitkijkpost.nl
Foto: aangeleverd
Castricum

Zomerse activiteiten voor jongeren

CASTRICUM - De zomervakantie komt er aan. Dat betekent dat het de hoogste tijd is voor jongeren om plezier te maken en te ontspannen. Vandaar dat er in de gemeente Castricum weer gratis sportieve activiteiten worden aangeboden voor jongeren van 12 tot en met 25 jaar. 

Van 8 tot en met 18 juni hebben jongeren in de avond de mogelijkheid om te surfen, te zeilen, te suppen, te beachvolleyballen, te mediteren én/of te trefballen. Al deze activiteiten vinden plaats in Akersloot, Castricum of Limmen. Je hoeft voor deze activiteiten geen fanatieke sporter te zijn, het mag natuurlijk wel. Wat vooral belangrijk is, is dat je je zonnebrand inpakt, je eventueel vrienden uitnodigt en dat je aangemeld staat.

Ook zin in een frisse duik of juist in een balsport? Ga dan naar de website www.sportenbewegenincastricum.nl/activiteitenaanbod-2021 en meld je aan voor één of meerdere activiteiten. Gedurende alle activiteiten houdt de organisatie zich aan de maatregelen van het RIVM rondom corona. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met buurtsportcoach Winnie Assendelft via wassendelft@teamsportservice.nl.

Deze activiteiten worden georganiseerd door Team Sportservice en mogelijk gemaakt door de subsidieregeling jeugd aan zet. De activiteiten worden onder andere uitgevoerd door lokale sportaanbieders. Voor de jongere jeugd organiseert Team Sportservice iedere vakantie sportieve activiteiten.

Meer berichten