Logo uitkijkpost.nl
<p>De Bauers bezoeken voor Bestemming onbekend Het Onze Lieve Vrouw ter Nood in Heiloo.</p>

De Bauers bezoeken voor Bestemming onbekend Het Onze Lieve Vrouw ter Nood in Heiloo.

(Foto: archief Uitkijkpost.)
Regio

De Bauers bezoeken voor Bestemming onbekend Het Onze Lieve Vrouw ter Nood in Heiloo (Update)

HEILOO - Frans en Mariska Bauer bezoeken voor het tv programma ‘De Bauers: Bestemming onbekend’ het grootste bedevaartsoord van Nederland: Het Onze Lieve Vrouw ter Nood in Heiloo.

De uitzending wordt op woensdag 26 mei om 20.30 uur uitgezonden op RTL4. In deze aflevering staan uiteenlopende plekken op eigen bodem er op het programma. Frans en Mariska bezoeken als eerste het grootste bedevaartsoord van Nederland. Het Onze Lieve Vrouw ter Nood in Heiloo ontvangt jaarlijks duizenden belangstellenden en vooral de bijbehorende put is in trek. Die zou wonderen verrichten. Het verhaal gaat namelijk dat tijdens de veepest in 1713 dieren van het heilzame water dronken en de ziekte zodoende overleefden.

Na hun bezoek aan het heiligdom gaan De Bauers noordwaarts richting Texel, waar ze zijn uitgenodigd door veeboeren Heiko en Ilona. Ze runnen een boerderij met het Schotse runderras Aberdeen Angus. Hun bekende gasten leren er alles over het boerenbestaan, want van achteroverleunen is geen sprake.

De Bauers: Bestemming Onbekend is sinds 28 april iedere woensdag om 20.30 uur op RTL 4 te zien. 

Update: De aflevering waarin De Bauers Onze Lieve Vrouw ter Nood bezoeken zou in eerste instantie op 26 mei jl. worden uitgezonden. RTL heeft de programmering echter aangepast waardoor deze aflevering vooruit werd geschoven. De aflevering van Frans en Mariska bij Onze Lieve Vrouw ter Nood wordt nu op woensdagavond 9 juni uitgezonden, om 20.30 uur bij RTL 4.

Meer berichten