Logo uitkijkpost.nl
Foto: aangeleverd
Castricum

Bibliotheek helpt bij afspraak coronaprik

CASTRICUM - Heb je een brief ontvangen over de prik tegen corona? Heb je vragen over de brief of hulp nodig om een afspraak te maken? Of heb je hulp nodig bij het invullen van de gezondheidsverklaring? Bel of mail dan naar de klantenservice van bibliotheek Kennemerwaard. Je wordt dan gratis geholpen. Bel naar 072 - 5156644 of mail naar klantenservice@bknw.nl. 

Er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen door een medewerker die je gaat helpen. Lukt het niet om je via de telefoon te helpen? Dan is een afspraak in de bibliotheek ook mogelijk. Dit doen ze op een coronaveilige manier. 

Het is handig om tijdens het contact de uitnodigingsbrief, je BSN-nummer, agenda en je paspoort, ID-kaart of rijbewijs bij de hand te hebben. 

De hulp is voor mensen die zich willen laten vaccineren, maar moeite hebben om (online) een afspraak te maken. En voor mensen die hierover nog vragen hebben of de uitnodigingsbrief niet begrijpen. Het gaat niet om de persoonlijke afweging om je wel of niet te laten inenten. 

 

Meer berichten