Logo uitkijkpost.nl
<p>Een eervolle vermelding!&nbsp;</p>

Een eervolle vermelding! 

(Foto: De tuin van Wil Burgmeijer.)
foto’s Limmen

Limmen opnieuw verrast met tuinprijzen

LIMMEN - Vrijdagnacht 30 april zijn er, om de Bloemendagen niet Zomaar voorbij te laten gaan, in diverse tuinen in Limmen tuinprijzen geplaatst. In totaal zijn er 120 tuinprijzen uitgedeeld door het dorp heen.  

In de nacht van vrijdag op zaterdag heeft prikploeg Zomaar tuinen in Limmen voorzien van een prijs. Van tevoren hebben ze meerdere dagen in het dorp gelopen met een kladblokje om alle tuinen te beoordelen. Nu er niet geprikt kan worden wilden ze net als vorig jaar toch het bloemendagen-gevoel in het dorp behouden. 

Er waren 11 categorieën: de algemene tuinprijs, voorjaar tuinprijs, leuk geprobeerd tuinprijs, kabouter tuinprijs, kleurrijk tuinprijs en natuur tuinprijs. Daarnaast een categorie buren tuinprijs voor tuinen gezamenlijk met je buur. Alsmede een straatprijs die ging naar de tuinen aan de Vaartkant in Limmen. Zaterdagochtend werden verschillende Limmers wakker met een prijs in hun tuin. Vol trots of schaamte vanwege de verschillende prijzen lieten sommige Limmers het graag staan en haalden anderen het snel weg. Zo zijn de Bloemendagen toch niet Zomaar onopgemerkt voorbij gegaan, maar hopelijk volgend jaar weer met mozaïeken.  

Meer berichten