Logo uitkijkpost.nl
Foto: Pixabay
Regio

Livestream Alzheimer Trefpunt

REGIO - Op vrijdag 23 april is er een livestream Alzheimer Trefpunt, het onderwerp is: “De rol van de casemanager dementie voor en na de diagnose”.

De vorige livestream ging over het ziektebeeld dementie en hoe de diagnose wordt gesteld. Vaak is er behoefte aan begeleiding. Soms al voordat een diagnose is gesteld, meestal na het stellen van een diagnose, als de problemen toenemen. Een casemanager geeft deze begeleiding.

Op vrijdag 23 april gaat gespreksleider Patrick Bellaart in gesprek met casemanager Trees Berkhout van de ViVa! Zorggroep. Zij gaan praten over wat een casemanager in elk stadium van de ziekte kan doen en hoe je in contact kunt komen met een casemanager.

Door corona zijn gewone trefpunten helaas niet mogelijk. Afdeling Midden-Kennemerland zendt als alternatief gesprekken uit via Internet. Het gesprek is live te volgen via de site van de afdeling. Tijdens het gesprek kunt u bellen om een vraag te stellen of iets in te brengen. Het telefoonnummer is: 06 227 428 52.

De livestream start om 16.00 uur. Toegang krijgt u door te klikken op de link: www.alzheimer-nederland.nl/midden-kennemerland.

Meer berichten