Afbeelding
Foto: aangeleverd

Hoe richt je het kantoor zo goed mogelijk in?

Algemeen

Het kantoor van een bedrijf wordt gezien als de thuisbasis van deze onderneming. In deze thuisbasis dienen alle medewerkers van het bedrijf op een productieve manier te kunnen werken. Als alle medewerkers zich op het kantoor op het gemak voelen en er een gezonde werksfeer heerst, dan zal dit ten goede komen van de gehele onderneming. Het is daarom ontzettend belangrijk om het kantoor op de juiste manier in te richten. In deze blog geven we je enkele tips met betrekking tot de inrichting van het kantoor!

Kantoormeubilair
Het kantoormeubilair is het meubilair waar aan gewerkt wordt. Hieronder vallen onder andere de computer, het bureau en de bureaustoel. Dit meubilair is van directe invloed op de productiviteit van de werknemers. Het is hierbij belangrijk om zo ergonomisch mogelijk kantoormeubilair te gebruiken op kantoor. Met ergonomische kantoormeubelen bedoelen we kantoormeubelen die fysiek ontlastend zijn voor de medewerkers. Denk hierbij aan een bureaustoel die de rug ondersteunt op de juiste plekken of een zit sta bureau. Door het kantoor te voorzien van ergonomisch kantoormeubilair zullen alle medewerkers op de juiste manier kunnen werken op kantoor. Het is niet alleen goed voor de productiviteit, maar ook voor de potentiële lichamelijke klachten van de medewerkers! Als mensen namelijk te lang op niet-ergonomisch kantoormeubilair werken, dan liggen pijntjes al snel op de loer.

Overige inrichting
Naast het kantoormeubilair waar aan gewerkt wordt, wordt het kantoor natuurlijk gevuld met ander meubilair. Onder de overige inrichting valt het meubilair dat wel nodig is, maar niet direct bijdraagt aan de productiviteit op de werkplek. Dit overige meubilair draagt overigens wel indirect bij aan de productiviteit en is daarom minstens net zo belangrijk. Denk hierbij aan een fatsoenlijke lunchruimte, enkele banken om in te ontspannen of een goed koffiezetapparaat. Deze vormen van meubilair zorgen voor een hogere algehele tevredenheid van de werknemers en zijn hierdoor indirect van toegevoegde waarde op de productiviteit! Zorg er daarom altijd voor dat er genoeg van dit soort meubilair op het kantoor staat. Het is niet alleen indirect goed voor de productiviteit, maar de algehele uitstraling van het kantoor wordt er een stuk gezelliger van.

(Dit is een betaald artikel)

V.l.n.r.: Dhr. Ad Hopman, Dhr. Willem Pool, Mevr. Gerda van Buren, Burgemeester Ben Tap, Mevr. Gerda Burgering, Dhr. Cor Enthoven, Dhr. Hein Poel, Mevr. Yvonne Brouwer en Dhr. Peter Min.
Acht Koninklijke Onderscheidingen in Castricum 14 uur geleden
Er wordt ook veel gebroed in het gebied, o.a. door de kievit.
Een rondleiding langs unieke natuur van Stichting de Hooge Weide 17 uur geleden
Ketting, gemaakt met 3D printer.
PrutsHubmiddag: workshop 3D ontwerpen 23 apr, 13:15
Vlnr: Elise Chivan, Beau de Nijs, Jans van der Maat en Aimee Dekker.
Het regent medailles bij wedstrijd DOS-GTH! 22 apr, 09:27
Deelnemers aan de Ronde van Noord-Holland hebben een mooi bedrag bij elkaar gefietst t.b.v. de Nederlandse Hartstichting.
4.000 Fietsers trotseerden noordenwind tijdens Ronde van Noord-Holland 21 apr, 15:00
Bezoekerscentrum De Hoep feestelijk geopend door Ben Tap (burgemeester van Castricum), Sjakel van Wesemael (directeur Natuur en Beleving PWN) en alle aanwezigen.
Bezoekerscentrum De Hoep weer open voor publiek 20 apr, 18:25
Een eerdere editie van de culturele speeddates.
Culturele Speeddates terug van weggeweest 19 apr, 12:05
Secondo Movimento.
Primavera bij Atelier Bakkum 18 apr, 11:50
Hike in the Forest.
Hike in the Forest bij De Oude Keuken 17 apr, 15:47
De prijsuitreiking.
Onderlinge turnwedstrijden DOS groot succes! 16 apr, 14:36
De politie in Castricum heeft zondagnacht een 36-jarige man aangehouden.
36-jarige man aangehouden voor rijden onder invloed 15 apr, 16:34
'tHuis Lioba.
(Verkoop?? foto niet perse) Wat komt er op je af wanneer je partner ziek wordt? Kom naar de themabijeenkomst op 25 april 15 apr, 12:20