Logo uitkijkpost.nl
Foto: Pixabay
Castricum

Bewegen voor volwassenen

CASTRICUM - Dagelijks bewegen is belangrijk voor de gezondheid. Helaas gooit het coronavirus nu roet in het eten. Vele kranten melden dit probleem en adviseren om toch te bewegen. Team Sportservice Kennemerland heeft een aantal links voor je, waardoor het makkelijker wordt om te sporten of te bewegen.

De activiteiten van deze links zijn bedoeld voor volwassenen. Er is ook een overzicht gemaakt voor kinderen van groep 1 tot en met 8. Deze kun je hier vinden. Ook activiteiten voor ouders en kinderen samen (zoals ouder-kind yoga) vind je op deze pagina!

Er zit veel verschil tussen de verschillende links, dus kijk even rustig welke vorm van bewegen goed bij jou past. Sommige links verwijzen naar een app, terwijl je via andere links een video kunt bekijken via YouTube of een training kunt uitprinten. 

NOC*NSF heeft adviezen geschreven om op een veilige manier te sporten en bewegen in tijden van het coronavirus. Houd altijd minimaal 1,5m afstand en sport op een rustige plek. Op de website staan adviezen voor als je geen of juist wel klachten hebt, of als je ziek bent geweest.

Wandel- en fietsroutes
- Verschillende wandel- en fietsroutes in de omgeving van Heemskerk en Castricum
- Wandelingen met startpunt Heemskerk Centrum
- Wandelingen met startpunt Station Castricum
- Meerdere wandelingen in de omgeving van Heemskerk en Castricum
- Meerdere fietsroutes in de omgeving van Heemskerk en Castricum. 

Kijk voor de links op de website van Teamsportservice Kennemerland.

Meer berichten