Valentijnspakket voor Zorgcentrum De Cameren
Logo uitkijkpost.nl
Ramon Wijker (rechts) komt namens Albert Heijn Limmen het valentijnspakket bezorgen. De heer en mevrouw Huijsmans zitten al klaar voor iets lekkers.
Ramon Wijker (rechts) komt namens Albert Heijn Limmen het valentijnspakket bezorgen. De heer en mevrouw Huijsmans zitten al klaar voor iets lekkers. (Foto: Rosanne Borsjes)
Limmen

Valentijnspakket voor Zorgcentrum De Cameren

LIMMEN - Toen de Albert Heijn in Limmen een actie mocht organiseren voor Valentijnsdag, twijfelde het team geen moment. Geen winactie om een valentijnspakket te winnen, maar een weggeefactie. Juist in deze tijd vonden ze het mooi om een valentijnspakket samen te stellen en dit te schenken aan een groep mensen die wel wat extra liefde kan gebruiken in deze bijzondere tijd.

En zo werden de bewoners van Zorgcentrum De Cameren verrast met een pakket dat speciaal voor hen door de medewerkers van Albert Heijn werd samengesteld. Naast allerlei lekkers, zoals koek, chocolade en snoep voor bij de koffie en thee zat er ook vogelvoer in voor de vogeltjes in de geliefde volière. Ramon Wijker bezorgde het pakket namens alle medewerkers van Albert Heijn Limmen op zaterdag 13 februari bij het zorgcentrum. Ramon: "Wij wensen iedereen niet alleen een fijne Valentijnsdag toe, maar ook 364 andere mooie dagen."

Meer berichten