Digi Taal ontmoetingen
Logo uitkijkpost.nl
Foto: aangeleverd
Castricum

Digi Taal ontmoetingen

CASTRICUM - In deze corona tijd lopen we tegen de nodige uitdagingen aan.  In de cursus Digi Taal ontmoetingen wordt in kleine groepjes online gesproken over deze uitdagingen en worden er digitale tips uitgewisseld. De onderwerpen die in ieder geval besproken worden zijn: hoe blijf ik gezond, hoe winkel ik veilig online en hoe werkt de digitale overheid? 

De cursus bestaat uit zeven bijeenkomsten. Een bijeenkomst duurt een uur. Deelname is kosteloos. De cursus start op woensdag 17 februari om 10.00 uur. Wekelijks is er een les en de laatste les is op woensdag 31 maart. 

Online Taalbingo
Heb je zin om een ontspannen uurtje te hebben of wil je graag de Nederlandse taal oefenen? Je bent van harte welkom om mee te doen aan de online Taalbingo. Bij de Taalbingo ga je in een klein groepje op zoek naar de juiste woorden en voorwerpen die op de bingokaart staan. En zijn je kinderen thuis? Geen probleem die kunnen gezellig meedoen. Deelname is kosteloos. Natuurlijk zorgen wij ervoor dat de winnaar een leuk prijsje thuisbezorgd krijgt! Je kunt deelnemen aan de Taalbingo op dinsdag 23 februari om 10.00 uur of op donderdag 25 februari om 19.30 uur.

Aanmelden 
Je kunt je voor de cursus Digi Taal ontmoetingen en de Online Taalbingo per mail en telefonisch aanmelden. Dit kan bij Mariëlle Harte van bibliotheek Kennemerwaard. Telefoon 06 - 8111 8106 of email m.harte@bknw.nl

Meer berichten