Logo uitkijkpost.nl
Foto: SAR Nederland op Facebook
Regio

Grote zoektocht in duinen naar vermiste vrouw (UPDATE)

REGIO - Zaterdag 13 februari is er in het duingebied van Castricum en Heemskerk een grote zoekactie geweest naar de vermiste 57-jarige Geertien (Gea) Vegelien uit Beverwijk. De vrouw wordt sinds dinsdag 9 februari vermist. Haar familie maakt zich grote zorgen.

Gea is rond 17.00 uur van de GGZ-afdeling van het Rode Kruis Ziekenhuis te Beverwijk vertrokken en is sindsdien vermist. Ze droeg een lange zwarte winterjas tot net over de knie met capuchon, zwarte legging en lichtbruine winterlaarsjes met witte bontrand. Gea droeg een trouwring, gouden halsketting en een zilverkleurig polshorloge. Ze is 57 jaar oud, 1.74 m. lang, heeft kort blond haar en groene ogen.

Twintig gespecialiseerde vrijwilligers kamden van 10.00 tot 16.00 uur het duingebied uit. Er werd gezocht met drones, quads en speur- en zoekhonden. Het team van SAR Nederland heeft sinds woensdag 10 februari al meerdere zoekacties ondernomen, maar helaas zonder resultaat.

Heb je informatie over deze vermissing? Neem dan contact op met de politie via 0800-6070. Tips kun je ook doorgeven via het tipformulier van Zoekjemee (eventueel anoniem) https://zoekje.me/tipszjm of telefonisch: 085-0606225.

Bronnen en meer informatie: Zoekjemee op Facebook, SAR Nederland op Facebook, NH Nieuws.

UPDATE: SAR Nederland laat zaterdagavond 20 februari op haar Facebookpagina weten dat de vermiste Gea Vegelien overleden is teruggevonden.

Lees ook: Vermiste vrouw overleden 

Meer berichten