Gratis online workshop misinformatie
Logo uitkijkpost.nl
Foto: Pixabay
Castricum

Gratis online workshop misinformatie

CASTRICUM - In een tijd waarin we overspoeld worden door nieuwsberichten en informatie via websites, kranten, online media en sociale media is het goed om kritisch te kijken. Wat is nepnieuws? 

Je wordt overspoeld met informatie en twijfelt over de echtheid van die informatie? Wat is nepnieuws? Kan je jezelf daar tegen wapenen? In de workshop Misinformatie ga je actief aan de slag met voorbeelden van nepnieuws en leer je een paar onderzoeksvaardigheden om je twijfels weg te nemen.

Meedoen is gratis maar aanmelden is noodzakelijk voor deze online workshop. Dat doe je via www.bknw.nl/agenda. Na je online aanmelding krijg je een link via de mail. Deze kun je gebruiken op je telefoon, tablet of computer op het tijdstip dat de workshop begint. Op de telefoon of tablet moet je nog wel even de “Jitsi Meet” app downloaden en op de computer heb je Google Chrome nodig. De workshop vindt plaats op vrijdag 12 februari van 10.00 tot 11.30 uur.

Om iedereen de gelegenheid te geven om mee te praten, is er plek voor maximaal 8 deelnemers. De workshop gaat door bij minimaal 4 aanmeldingen.

Meer berichten