Logo uitkijkpost.nl
Overhandiging dinerbon door burgemeester Mans en wethouder Slettenhaar aan vertegenwoordigers Buurt- en Thuiszorgorganisaties.
Overhandiging dinerbon door burgemeester Mans en wethouder Slettenhaar aan vertegenwoordigers Buurt- en Thuiszorgorganisaties. (Foto: Henk de Reus via gemeente Castricum)
Castricum

Dinerbon voor cliënten van Buurt- en Thuiszorginstellingen

CASTRICUM - Een diner cadeau voor cliënten van Buurt- en Thuiszorginstellingen en een beetje meer omzet voor de plaatselijke horeca. Dat is wat gemeente Castricum wil bereiken met de dinerbon t.w.v. € 40. Hiermee wil de gemeente ze tevens een hart onder de riem steken in deze moeilijke coronatijd.

De gemeente heeft deze cadeaubon inmiddels overhandigd aan Koninklijke Horeca Nederland afdeling Castricum en 4 thuiszorgorganisaties. Wanneer een horecazaak deze bon als betaalmiddel aanneemt, kan hij/zij deze inleveren bij de gemeente, die € 40 aan de ondernemer betaalt.

Horecaondernemers die niet op de hoogte zijn van de actie rond de dinerbon, en die toch een bon krijgen als betaalmiddel, kunnen contact opnemen met de gemeente. Belt u het algemene nummer van de gemeente Castricum 14 0251 en vermeld als onderwerp ‘dinerbon’, dan krijgt u de juiste informatie over deze actie. 

Bron: www.castricum.nl.

Meer berichten