Logo uitkijkpost.nl
Foto: Maskot.
Regio

Afhaalservice reserveringen Bibliotheek Kennemerwaard blijft open

REGIO - De landelijke maatregelen in de strijd tegen het coronavirus zijn verlengd. Alle vestigingen van Bibliotheek Kennemerwaard blijven gesloten tot 9 februari. Zij hopen je daarna weer te mogen ontvangen. De Afhaalservice blijft open en is voor alle leden beschikbaar. De openingstijden van de Afhaalservice en de spelregels vind je op www.bknw.nl/afhaalservice.

Activiteiten vinden in deze periode online plaats of worden verschoven of geannuleerd. Heb je een ticket gekocht? Dan krijg je je geld terug. Bekijk welke activiteiten online wel doorgaan via de activiteiten agenda. Er zijn in januari leuke online activiteiten in het kader van de Nationale Voorleesdagen. Heb je nog boeken of andere materialen thuis, dan hoef je ze niet in te leveren. De uitleentermijn wordt namelijk opgeschoven. Je krijgt geen boete tijdens de sluiting en als de vestiging weer open gaat, heb je genoeg tijd om je materialen in te leveren. 

Ahaalservice reserveringen 
Via de online catalogus of de bibliotheek Wise app kun je materialen reserveren en hierbij aangeven in welke vestiging je deze reservering wilt ophalen. Als het gereserveerde materiaal voor je klaar staat krijg je per email een afhaalbericht. Na ontvangst van het afhaalbericht kan je de reservering ophalen in de door jou aangegeven bibliotheek. Niet alle vestigingen zijn alle dagen geopend voor de Afhaalservice. Kijk voor actuele openingstijden van jouw vestiging op ww.bknw.nl/openingstijden.  

Jouw veiligheid staat voorop 
Voor jouw veiligheid en die van de bibliotheekmedewerkers hanteren we bij het afhalen de richtlijnen van het RIVM. In het kort komt het erop neer dat we je vragen om anderhalve meter afstand te houden als er wachtenden voor je zijn. Niet langer dan strikt noodzakelijk in de bibliotheek te blijven en zoveel mogelijk alleen naar de bibliotheek te komen. En ook verzoeken we je om een mondkapje te dragen.  

Vragen?
Heb je nog vragen? Of lukt het reserveren niet? Neem dan contact op met de klantenservice via klantenservice@bibliotheekkennemerwaard.nl of 072 515 66 44.
De Klantenservice helpt je graag en is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 12.00 tot 15.00 uur.

Meer berichten