VV Limmen voetbalplaatjesactie ter ere van 90-jarig jubileum
Logo uitkijkpost.nl
<p>Kees Dekker (rechts) overhandigt het plaatjesboek aan Wendy Glorie-Bonne van de organisatie van de voetbalplaatjesactie.</p>

Kees Dekker (rechts) overhandigt het plaatjesboek aan Wendy Glorie-Bonne van de organisatie van de voetbalplaatjesactie.

(Foto: aangeleverd)
Limmen

VV Limmen voetbalplaatjesactie ter ere van 90-jarig jubileum

LIMMEN - Ter ere van het 90-jarig jubileum van VV Limmen wordt er dit jaar na tien jaar weer een VV Limmen voetbalplaatjesactie georganiseerd. Dit mooie jubileum gaat in mei gevierd worden met een geweldige feestweek.

Om het 90-jarig bestaan te vieren start de voetbalvereniging op 4 januari 2021 met de VV Limmen voetbalplaatjesboekenactie die financieel gesponsord is door Albert Heijn Limmen. De vrijwilligers van VV Limmen hebben de organisatie en de fotografie van het boek op zich genomen. Ieder lid van de club heeft een boek ontvangen en kan vanaf maandag meteen beginnen met plakken en sparen bij Albert Heijn Limmen.

In het boek zijn alle actieve leden van veld- en zaalvoetbal en de scheidsrechters te vinden, die je dus kunt sparen! Bij iedere € 10 aan boodschappen bij Albert Heijn ontvang je een uniek pakje voetbalplaatjes.
De actie loopt van maandag 4 januari tot en met zondag 7 maart 2021.

Ruilmiddagen
VV Limmen organiseert, onder voorbehoud van de coronaontwikkelingen, op zaterdag 13 februari en zaterdag 13 maart een ruilmiddag van 13.00-16.00 uur om dubbele plaatjes te kunnen ruilen met anderen.

Vorige week overhandigde Kees Dekker van AH Limmen het prachtige boek aan de werkgroep van VV Limmen. Hierna konden de coaches/aanvoerders voor ieder teamlid een voetbalboek en een aantal pakjes voetbalplaatjes ophalen, zodat iedereen kon starten met plakken.

VV Limmen bedankt AH Limmen voor de samenwerking en de sponsoring van het boek. Ook bedankt de voetbalvereniging de andere sponsoren en vrijwilligers voor dit fantastische resultaat, waar zij erg trots op zijn. VV Limmen wenst jullie veel plezier met het verzamelen, sparen en ruilen van de clubplaatjes de komende acht weken. Hopelijk wordt dit een groot succes!

Meer berichten