Logo uitkijkpost.nl
<p>Nicolette van Dam </p>

Nicolette van Dam

(Foto: Jurgen Jacob Lodder)
Akersloot

Inwoners Akersloot winnen SuperPostcodePrijs van 1 miljoen euro

AKERSLOOT - Het jaar begint spetterend voor zes bewoners van de straat Kerkemeer in Akersloot. De Postcode Loterij maakte bekend dat op hun postcode 1921 XV de SuperPostcodePrijs van 1 miljoen euro is gevallen. Postcode Loterij-ambassadeur Nicolette van Dam verraste de winnaars middels een videogesprek.

In totaal vallen er zes deelnemers in de prijzen bij de uitreiking van deze SuperPostcodePrijs in Akersloot. Zij verdelen met elkaar het bedrag van 1 miljoen euro. Zij winnen bedragen variërend van 111.111 euro tot 333.333 euro, afhankelijk van het aantal loten waarmee zij meespelen in de Postcode Loterij.

Jolanda en Wout worden verrast met een cheque van 111.111 euro. Zij reageren dolblij en weten wel wat zij met dit bedrag gaan doen: “Opmaken waarschijnlijk!”

Pieter en Yolanda winnen een bedrag van 333.333 euro. Zij reageren enthousiast: “Dit is helemaal geweldig! We gaan een aantal mensen blij maken en er lekker zelf van genieten.”

Akersloot viel eerder in de prijzen

In maart 2019 viel deze wijk in Akersloot ook al in de prijzen bij de Postcode Loterij. Toen werden tien inwoners meespelend met postcode 1921 CD door Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld verrast met de ene helft van de 2 Miljoenprijs. De andere helft (nog eens 1 miljoen euro) werd verdeeld onder de deelnemers in de wijk waarvan het lotnummer begon met 1921. Deelnemers die toen ook al meespeelden, vallen nu dus opnieuw in de prijzen!

Meer berichten