Koninklijke onderscheidingen brandweer Limmen
Logo uitkijkpost.nl
<p>1e rij: Kees Admiraal, Marco Kerssens, Jos Admiraal en Bas Meegdes<br>2e rij: Antoon Pepping, burgemeester Toon Mans, Hakan Meijer</p>

1e rij: Kees Admiraal, Marco Kerssens, Jos Admiraal en Bas Meegdes
2e rij: Antoon Pepping, burgemeester Toon Mans, Hakan Meijer

(Foto: aangeleverd)
Limmen

Koninklijke onderscheidingen brandweer Limmen

LIMMEN - Burgemeester Toon Mans overhandigde vrijdag 11 december de Koninklijke onderscheiding Lid in de Orde van Oranje-Nassau aan de heer S.N.H. (Bas) Meegdes, de heer J.J.M. (Jos) Admiraal, de heer C.S.J.. (Kees) Admiraal en de heer M.G.P. (Marco) Kerssens. De actieve vrijwillige brandweermannen van post Limmen ontvingen deze Koninklijke onderscheiding vanwege het feit dat zij meer dan twintig jaar repressief vrijwilliger zijn bij de brandweer.  

De uitreiking vond coronaproof plaats op de kazerne Limmen in aanwezigheid van de partners van de gedecoreerden, de heer H. Meijer, plaatsvervangend teamcommandant regio Alkmaar en de heer A. Pepping, postcommandant. De postleden konden via een live-verbinding meekijken met de uitreiking.   

Dit was de laatste uitreiking binnen de gemeente Castricum voor de brandweervrijwilligers. De Kanselarij der Nederlandse Orden heeft per 1 januari 2020 het criterium ‘meer dan twintig jaar vrijwillige brandweerdienst’ als automatische toekenningsgrond voor een koninklijke onderscheiding beëindigd.  

Meer berichten