Afbeelding
Foto: Pixabay

Afhaalservice reserveringen bibliotheek weer opgestart

Algemeen Castricum

CASTRICUM - Door de maatregelen rondom het coronavirus zijn alle bibliotheken tijdelijk weer gesloten. Toch zijn ze blij dat ze je wel weer een Afhaalservice voor reserveringen mogen aanbieden. Dit betekent dat je online boeken kan reserveren en afhalen bij je eigen bibliotheek. Afhalen van reserveringen die je al eerder hebt gemaakt en die al voor je klaarstaan kan uiteraard ook. De Afhaalservice is voor alle leden beschikbaar. De openingstijden van de Afhaalservice en de spelregels vind je op www.bknw.nl/afhaalservice.

Hoe werkt het?
Via de online catalogus of de bibliotheek Wise app kun je materialen reserveren en hierbij aangeven in welke vestiging je deze reservering wilt ophalen. Als het gereserveerde materiaal voor je klaarstaat krijg je per email een afhaalbericht. Na ontvangst van het afhaalbericht kan je de reservering ophalen in de door jou aangegeven bibliotheek. Niet alle vestigingen zijn alle dagen geopend voor de Afhaalservice. Kijk voor actuele openingstijden van jouw vestiging op www.bknw.nl.

Jouw veiligheid staat voorop
Voor jouw veiligheid en die van de bibliotheekmedewerkers hanteren ze bij het afhalen de richtlijnen van het RIVM. In het kort komt het erop neer dat ze je vragen om 1,5 meter afstand te houden als er wachtenden voor je zijn. Niet langer dan strikt noodzakelijk in de bibliotheek te blijven en zoveel mogelijk alleen naar de bibliotheek te komen. En ook verzoeken ze je om een mondkapje te dragen.

Nog geen lid?
Wil je graag gebruik maken van deze service maar ben je nog geen lid? Geen probleem. Je kunt ook online lid worden van de bibliotheek (voor jeugd van 0 tot 18 jaar is het lidmaatschap gratis). Voor volwassenen hebben ze deze maand nog steeds een leuke actie. Drie maanden gratis lidmaatschap bij een jaarabonnement. Hiervoor kijk je op www.bknw.nl/december.

Vragen?
Heb je nog vragen? Of lukt het reserveren niet? Neem dan contact op met de klantenservice via klantenservice@bibliotheekkennemerwaard.nl of 072 515 66 44. De Klantenservice is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09.00 en 17.00 uur en op zaterdag van 12.00 tot 15.00 uur.

Ketting, gemaakt met 3D printer.
PrutsHubmiddag: workshop 3D ontwerpen 23 apr, 13:15
Vlnr: Elise Chivan, Beau de Nijs, Jans van der Maat en Aimee Dekker.
Het regent medailles bij wedstrijd DOS-GTH! 22 apr, 09:27
Deelnemers aan de Ronde van Noord-Holland hebben een mooi bedrag bij elkaar gefietst t.b.v. de Nederlandse Hartstichting.
4.000 Fietsers trotseerden noordenwind tijdens Ronde van Noord-Holland 21 apr, 15:00
Bezoekerscentrum De Hoep feestelijk geopend door Ben Tap (burgemeester van Castricum), Sjakel van Wesemael (directeur Natuur en Beleving PWN) en alle aanwezigen.
Bezoekerscentrum De Hoep weer open voor publiek 20 apr, 18:25
Een eerdere editie van de culturele speeddates.
Culturele Speeddates terug van weggeweest 19 apr, 12:05
Secondo Movimento.
Primavera bij Atelier Bakkum 18 apr, 11:50
Hike in the Forest.
Hike in the Forest bij De Oude Keuken 17 apr, 15:47
De prijsuitreiking.
Onderlinge turnwedstrijden DOS groot succes! 16 apr, 14:36
De politie in Castricum heeft zondagnacht een 36-jarige man aangehouden.
36-jarige man aangehouden voor rijden onder invloed 15 apr, 16:34
'tHuis Lioba.
(Verkoop?? foto niet perse) Wat komt er op je af wanneer je partner ziek wordt? Kom naar de themabijeenkomst op 25 april 15 apr, 12:20
De cast traint volop.
Grote hit in de maak: JPTeens on Stage verbindt en verrast! 14 apr, 11:03
Afbeelding
Alzheimer Trefpunt Castricum 13 apr, 13:57