Afbeelding
Foto: Winkelcentrum Geesterduin

Decemberacties bij Winkelcentrum Geesterduin

Algemeen Castricum

CASTRICUM – In de decembermaand maak je bij Winkelcentrum Geesterduin volop kans om mooie prijzen te winnen. Zo kun je een reischeque winnen ter waarde van €2.000,- voor een trip naar Disneyland Parijs, en met de ‘Foto Winactie’ maak je kans op cadeaubonnen ter waarde van €50,-. 

Het winkelcentrum is deze dagen zowel binnen als buiten fraai verlicht. Met deze verlichting, waarbij de 3D Disney figuren het hoogtepunt vormen, probeert Winkelcentrum Geesterduin letterlijk en figuurlijk een beetje licht in deze bijzondere tijden te bieden. En aan de hand van de sfeerverlichting met het Disney thema zijn er een tweetal acties waarmee je fraaie prijzen kan winnen. 

Win een reischeque ter waarde van  €2.000,- 
In de periode van dinsdag 8 tot en met donderdag 31 december ontvang je bij iedere aankoop bij de aangesloten winkels een actiebon. Door de actiebon in te vullen en in te leveren bij de daarvoor bestemde inleverpunten ter hoogte van D-Reizen, Vomar of Gall & Gall, ding je mee naar het winnen van de reischeque. Aansluitend bij het Disney thema is de reischeque bedoeld voor een fraaie trip naar Disneyland Parijs. Met het oog op eventueel geldende coronamaatregelen is het in overleg mogelijk om een andere bestemming te kiezen. In januari zal de winnaar of winnares bekend gemaakt worden.

Foto Winactie 
Door een leuke (selfie) foto te maken met de 3D Disney figuren maak je kans om één van de acht cadeaubonnen ter waarde van €50,- te winnen. Om kans te maken is het de bedoeling dat je Geesterduin volgt via Facebook en/of Instagram. Door vervolgens je gemaakte foto te plaatsen op Facebook of Instagram met #feestverlichtinggeesterduin maak je kans op één van de cadeaubonnen. Onder de inzenders worden acht cadeaubonnen verloot, en de winnaars worden eind december bekend gemaakt.

Ketting, gemaakt met 3D printer.
PrutsHubmiddag: workshop 3D ontwerpen 4 uur geleden
Vlnr: Elise Chivan, Beau de Nijs, Jans van der Maat en Aimee Dekker.
Het regent medailles bij wedstrijd DOS-GTH! 22 apr, 09:27
Deelnemers aan de Ronde van Noord-Holland hebben een mooi bedrag bij elkaar gefietst t.b.v. de Nederlandse Hartstichting.
4.000 Fietsers trotseerden noordenwind tijdens Ronde van Noord-Holland 21 apr, 15:00
Bezoekerscentrum De Hoep feestelijk geopend door Ben Tap (burgemeester van Castricum), Sjakel van Wesemael (directeur Natuur en Beleving PWN) en alle aanwezigen.
Bezoekerscentrum De Hoep weer open voor publiek 20 apr, 18:25
Een eerdere editie van de culturele speeddates.
Culturele Speeddates terug van weggeweest 19 apr, 12:05
Secondo Movimento.
Primavera bij Atelier Bakkum 18 apr, 11:50
Hike in the Forest.
Hike in the Forest bij De Oude Keuken 17 apr, 15:47
De prijsuitreiking.
Onderlinge turnwedstrijden DOS groot succes! 16 apr, 14:36
De politie in Castricum heeft zondagnacht een 36-jarige man aangehouden.
36-jarige man aangehouden voor rijden onder invloed 15 apr, 16:34
'tHuis Lioba.
(Verkoop?? foto niet perse) Wat komt er op je af wanneer je partner ziek wordt? Kom naar de themabijeenkomst op 25 april 15 apr, 12:20
De cast traint volop.
Grote hit in de maak: JPTeens on Stage verbindt en verrast! 14 apr, 11:03
Afbeelding
Alzheimer Trefpunt Castricum 13 apr, 13:57