Afbeelding
Foto: Pixabay

Kerstdiner op OBS De Kustlijn in samenwerking met lokale middenstand (UPDATE)

Algemeen Castricum

CASTRICUM - Het coronavirus kan ook kansen creëren vindt de basisschool De Kustlijn in Castricum. Een geweldig initiatief van de Oudervereniging van de basisschool. Als Vreedzame School leren de leerlingen om zich bewust te zijn van hun omgeving en daar respectvol mee om te gaan en daarom het volgende idee:

Om in deze moeilijke tijden de lokale middenstand te ondersteunen hebben deze ouders het plan bedacht om het kerstdiner van alle leerlingen en leerkrachten te laten verzorgen door Hotel/Grand Café Fase Fier. Want na zo’n gek jaar is dit uniek en enorm feestelijk en dat gunnen ze de kinderen en leerkrachten. Zo kan het Kerstfeest toch doorgaan en wordt voor iedereen een apart diner gemaakt en in een feestelijke diner-box geserveerd. Het diner wordt afgesloten met een heerlijk toetje van Marx O’Larry’s.

Woensdag 16 december om ongeveer 17.55 uur worden de dozen door de ‘Kerstman’ naar basisschool De Kustlijn in Castricum gebracht en kunnen alle leerlingen en teamleden genieten van een heerlijk ‘corona proof’ kerstdiner.

UPDATE: Vanwege de nieuwe maatregelen is het kerstdiner een kerstlunch geworden. Dinsdag 15 december worden de lunchboxen met een heerlijke lunch van restaurant Fase Fier op basisschool De Kustlijn gebracht en verdeeld in alle klassen. Ook het feestelijke toetje van Marx O’Larry’s wordt bij de lunch geserveerd. De school is blij dat het op deze manier is opgelost en dat alle leerlingen en teamleden kunnen genieten van een heerlijke Kerstlunch en ook de plaatselijke ondernemers gesteund kunnen worden.

Ketting, gemaakt met 3D printer.
PrutsHubmiddag: workshop 3D ontwerpen 4 uur geleden
Vlnr: Elise Chivan, Beau de Nijs, Jans van der Maat en Aimee Dekker.
Het regent medailles bij wedstrijd DOS-GTH! 22 apr, 09:27
Deelnemers aan de Ronde van Noord-Holland hebben een mooi bedrag bij elkaar gefietst t.b.v. de Nederlandse Hartstichting.
4.000 Fietsers trotseerden noordenwind tijdens Ronde van Noord-Holland 21 apr, 15:00
Bezoekerscentrum De Hoep feestelijk geopend door Ben Tap (burgemeester van Castricum), Sjakel van Wesemael (directeur Natuur en Beleving PWN) en alle aanwezigen.
Bezoekerscentrum De Hoep weer open voor publiek 20 apr, 18:25
Een eerdere editie van de culturele speeddates.
Culturele Speeddates terug van weggeweest 19 apr, 12:05
Secondo Movimento.
Primavera bij Atelier Bakkum 18 apr, 11:50
Hike in the Forest.
Hike in the Forest bij De Oude Keuken 17 apr, 15:47
De prijsuitreiking.
Onderlinge turnwedstrijden DOS groot succes! 16 apr, 14:36
De politie in Castricum heeft zondagnacht een 36-jarige man aangehouden.
36-jarige man aangehouden voor rijden onder invloed 15 apr, 16:34
'tHuis Lioba.
(Verkoop?? foto niet perse) Wat komt er op je af wanneer je partner ziek wordt? Kom naar de themabijeenkomst op 25 april 15 apr, 12:20
De cast traint volop.
Grote hit in de maak: JPTeens on Stage verbindt en verrast! 14 apr, 11:03
Afbeelding
Alzheimer Trefpunt Castricum 13 apr, 13:57