Groen licht voor ‘glamping’ bij Sportcentrum De Voetel
Logo uitkijkpost.nl
Foto:
Limmen

Groen licht voor ‘glamping’ bij Sportcentrum De Voetel

LIMMEN - De weg om te mogen starten met de bouw was lang en ook niet altijd even gemakkelijk. Gelukkig is er op 11 november groen licht gekomen en heeft de Raad van State beslist dat eigenaren Dennis en Ingrid Boontje nu niets meer in de weg staat voor de realisatie van 17 'luxe' campingplaatsen, met elk hun eigen privésanitair.

Ze kijken nu dan ook positief naar de toekomst, om het voortbestaan van dit prachtige park voor o.a. Tennisvereniging Limmen te waarborgen en door middel van een luxe camping een nieuwe impuls te geven aan Sportcentrum De Voetel.

Ongeveer zes jaar geleden kwam Dennis op het idee en samen met Ingrid is dit plan verder uitgewerkt. Er is dan ook veel positieve energie om aan dit project te beginnen. De camping zal plaats bieden aan vijf tot zes luxe ingerichte 'safaritenten' en/of 'tiny houses'. Daarnaast komen er elf vrije plaatsen, met ruimte voor een eigen tent, caravan of camper.

Sportcentrum De Voetel ligt in het mooie dorp Limmen, op nog geen twintig minuten fietsen van strand en duinen en in de nabijheid van Alkmaar. Sport en recreatie komen hier dan ook mooi samen, om zo te kunnen genieten van een heerlijke vakantie.

Bij deze verandering hoort natuurlijk ook een nieuw logo. Dennis en Ingrid willen daarom jullie hulp vragen, om een nieuw logo te ontwerpen voor Sportcentrum & Camping De Voetel. Dus ben jij creatief en vind je het leuk dat wellicht het door jou ontworpen logo gebruikt gaat worden? Stuur dan je ontwerp naar dennis@bergenbal.nl.

De winnaar krijgt als beloning een sportabonnement naar keuze voor een half jaar (tennis, squash, fitness of sportklimmen)!

Meer berichten