Afbeelding

Groen licht voor ‘glamping’ bij Sportcentrum De Voetel

Algemeen Limmen

LIMMEN - De weg om te mogen starten met de bouw was lang en ook niet altijd even gemakkelijk. Gelukkig is er op 11 november groen licht gekomen en heeft de Raad van State beslist dat eigenaren Dennis en Ingrid Boontje nu niets meer in de weg staat voor de realisatie van 17 'luxe' campingplaatsen, met elk hun eigen privésanitair.

Ze kijken nu dan ook positief naar de toekomst, om het voortbestaan van dit prachtige park voor o.a. Tennisvereniging Limmen te waarborgen en door middel van een luxe camping een nieuwe impuls te geven aan Sportcentrum De Voetel.

Ongeveer zes jaar geleden kwam Dennis op het idee en samen met Ingrid is dit plan verder uitgewerkt. Er is dan ook veel positieve energie om aan dit project te beginnen. De camping zal plaats bieden aan vijf tot zes luxe ingerichte 'safaritenten' en/of 'tiny houses'. Daarnaast komen er elf vrije plaatsen, met ruimte voor een eigen tent, caravan of camper.

Sportcentrum De Voetel ligt in het mooie dorp Limmen, op nog geen twintig minuten fietsen van strand en duinen en in de nabijheid van Alkmaar. Sport en recreatie komen hier dan ook mooi samen, om zo te kunnen genieten van een heerlijke vakantie.

Bij deze verandering hoort natuurlijk ook een nieuw logo. Dennis en Ingrid willen daarom jullie hulp vragen, om een nieuw logo te ontwerpen voor Sportcentrum & Camping De Voetel. Dus ben jij creatief en vind je het leuk dat wellicht het door jou ontworpen logo gebruikt gaat worden? Stuur dan je ontwerp naar dennis@bergenbal.nl.

De winnaar krijgt als beloning een sportabonnement naar keuze voor een half jaar (tennis, squash, fitness of sportklimmen)!

Ketting, gemaakt met 3D printer.
PrutsHubmiddag: workshop 3D ontwerpen 23 apr, 13:15
Vlnr: Elise Chivan, Beau de Nijs, Jans van der Maat en Aimee Dekker.
Het regent medailles bij wedstrijd DOS-GTH! 22 apr, 09:27
Deelnemers aan de Ronde van Noord-Holland hebben een mooi bedrag bij elkaar gefietst t.b.v. de Nederlandse Hartstichting.
4.000 Fietsers trotseerden noordenwind tijdens Ronde van Noord-Holland 21 apr, 15:00
Bezoekerscentrum De Hoep feestelijk geopend door Ben Tap (burgemeester van Castricum), Sjakel van Wesemael (directeur Natuur en Beleving PWN) en alle aanwezigen.
Bezoekerscentrum De Hoep weer open voor publiek 20 apr, 18:25
Een eerdere editie van de culturele speeddates.
Culturele Speeddates terug van weggeweest 19 apr, 12:05
Secondo Movimento.
Primavera bij Atelier Bakkum 18 apr, 11:50
Hike in the Forest.
Hike in the Forest bij De Oude Keuken 17 apr, 15:47
De prijsuitreiking.
Onderlinge turnwedstrijden DOS groot succes! 16 apr, 14:36
De politie in Castricum heeft zondagnacht een 36-jarige man aangehouden.
36-jarige man aangehouden voor rijden onder invloed 15 apr, 16:34
'tHuis Lioba.
(Verkoop?? foto niet perse) Wat komt er op je af wanneer je partner ziek wordt? Kom naar de themabijeenkomst op 25 april 15 apr, 12:20
De cast traint volop.
Grote hit in de maak: JPTeens on Stage verbindt en verrast! 14 apr, 11:03
Afbeelding
Alzheimer Trefpunt Castricum 13 apr, 13:57