Ook in 2021 Rabo AZ Foodtour
Logo uitkijkpost.nl
<p>Doet jouw klas volgend jaar mee aan de Rabo AZ Foodtour?</p>

Doet jouw klas volgend jaar mee aan de Rabo AZ Foodtour?

(Foto: aangeleverd)
Regio

Ook in 2021 Rabo AZ Foodtour

REGIO - In samenwerking met GreenPort Noord-Holland Noord, Rabobank, Jongeren Op Gezond Gewicht en de GGD wordt in 2021 wederom de Rabo AZ Foodtour georganiseerd. De Rabo AZ Foodtour is een compleet interactief lesprogramma voor groepen 7/8 waarin voedsel en gezonde voeding centraal staat. Inmiddels hebben al bijna 50 klassen zich ingeschreven voor de nieuwe editie.

Rabo AZ Foodtour
De Rabo AZ Foodtour is een ontdekkingstocht in negen lessen naar gezonde voeding voor kinderen uit Noord-Holland. Gezonde voeding is belangrijk, dat weet iedereen. Maar bij de Rabo AZ Foodtour vertellen we ook waarom; kinderen leren wat gezond is, waar zij zelf invloed op hebben en welke positie gezonde voeding in hun wereld inneemt. Daarnaast worden de kinderen elke les uitgedaagd door AZ-vlogger Timo om een vlogopdracht te voltooien die betrekking heeft op het thema van de les.

Vernieuwend lesprogramma
Deze editie van de Rabo AZ Foodtour is het lesprogramma in een nieuw jasje gestoken; nieuwe AZ-spelers én nieuwe vlogopdrachten. Daarnaast is het programma geheel corona-proof gemaakt zodat het voor iedereen toegankelijk is om deel te nemen.

Aanmelden
De Rabo AZ Foodtour start in februari 2021. Meld je nu aan en leer met jouw klas alles over gezonde voeding, beweging en vloggen. Meer informatie kun je vinden op www.raboazfoodtour.nl.

Meer berichten