Logo uitkijkpost.nl
Foto: Pixabay
Castricum

Digitale workshop ‘Omgaan met kinderen met ongewenst gedrag in de sport en in andere vrijwilligersorganisaties’

CASTRICUM - Op elke (sport)club zitten kinderen die net even anders zijn dan de rest en meer aandacht nodig hebben. Hebben kinderen moeite met aansluiting in de groep? Luisteren ze slecht? Wordt er gepest? En leidt dit soms tot boos gedrag dat je niet altijd aan ziet komen? Voor trainers, coaches en groepsbegeleiders kan dit gedrag een uitdaging zijn om goed op in te spelen zodat elke deelnemer zich gekend en thuis voelt, ook de kinderen die extra aandacht nodig hebben.

De interactieve workshop ‘Omgaan met kinderen met ongewenst gedrag in de sport en in andere vrijwilligersorganisaties’ biedt aan begeleiders een houvast: wat zijn achtergronden van ongewenst gedrag, welke aanpak werkt wel en welke niet. Theorie en praktijk worden met elkaar afgewisseld. 

Deze workshop wordt gegeven op dinsdag 24 november van 20.00 tot 22.00 uur via Zoom. Docent is Johanneke Ausems, sportpedagoog. Deelname aan de training is kosteloos. Voor meer informatie: Steunpunt Vrijwilligerswerk, Welzijn Castricum, Irene Zijlstra, telefoon 0251 65 65 62, mail i.zijlstra@welzijncastricum.nl.
Aanmelden kan via deze link. Bron: Stichting Welzijn Castricum

Meer berichten