De Vriendschap wordt appartementencomplex
Logo uitkijkpost.nl
Foto: aangeleverd
Akersloot

De Vriendschap wordt appartementencomplex

AKERSLOOT - De Vriendschap, het alom bekende vertrouwde café-restaurant aan de Kerklaan in Akersloot is niet meer en wordt binnenkort verbouwd tot appartementencomplex. 

Jarenlang was Café Restaurant De Vriendschap een geliefde plek. Niet alleen veel feesten en bruiloften werden er georganiseerd, ook was dit de plek van waaruit het nostalgische Ringsteken en Rock ‘n Roll Street Akersloot werden georganiseerd. Natuurlijk mede dankzij organisator Henk Levering, eigenaar van De Vriendschap.

Sinds vorig jaar is Henk gepensioneerd en vond geen opvolging. Sindsdien staat De Vriendschap te koop en blijkt binnenkort door projectontwikkelaar Cas Pronk BV uit Heemskerk te worden verbouwd tot appartementencomplex. In het bestaande gebouw zullen 11 appartementen met parkeerplaatsen worden gerealiseerd. 

Dit staat in een informatieve brief te lezen die omwonenden op vrijdag 20 november in de bus kregen. Cas Pronk Bouw is nu het vergunningstraject bij de gemeente ingegaan. Samen met Teer Makelaars zal Cas Pronk Bouw het project begeleiden en verkopen.

Bron: www.uitgeestonline.nl

Meer berichten