Logo uitkijkpost.nl
<p><a data-id="110" data-m='{"i":110,"p":99,"n":"partnerLink","y":24,"o":11}' href="https://www.zoover.nl/nederland/noord-holland/limmen/de-nesse/camping" rel="noopener noreferrer" target="_blank">Camping de Nesse</a> in het Noord-Hollandse Limmen is ontzettend schoon</p>

Camping de Nesse in het Noord-Hollandse Limmen is ontzettend schoon

(Foto: aangeleverd)
Limmen

Limmer camping in top 10 schoonste campings van Nederland

LIMMEN - Wil je lekker kamperen in eigen land? Dat komt goed uit, er zijn namelijk een hoop prachtige campings in Nederland. Zoover begrijpt als geen ander dat vooral in deze tijden, hygiëne erg belangrijk is. Zo hebben zij een top 10 van de schoonste campings van heel Nederland gemaakt. Camping De Nesse, een camping uit Limmen, behoort tot dit rijtje en scoort het hoogst op hygiëne. 

Camping de Nesse in het Noord-Hollandse Limmen is ontzettend schoon. Zo beoordelen gasten deze camping met een 10 voor hygiëne. Zo weet je zeker dat je op deze camping in alle rust kan ontspannen en gebruik kunt maken van de schone faciliteiten. Maar naast het hoge cijfer voor hygiëne scoort deze camping ook nog eens indrukwekkende cijfers op alle andere fronten zoals prijs/kwaliteit en kindvriendelijkheid. Deze kleinschalige camping is een geweldige keuze voor families met kinderen en rustzoekers. Zo schrijft één van de gasten: “We hebben opnieuw met veel plezier onze vakantie doorgebracht op camping de Nesse. Super mooi en schoon sanitair. De hele camping wordt netjes bijgehouden.” 

Meer berichten