Logo uitkijkpost.nl
Foto: aangeleverd
Castricum

Boekenmarkt bij Muttathara

CASTRICUM - Op vrijdag 9 oktober organiseert Kringloopwinkel Muttathara een grote tweedehands boekenmarkt. De winkel gaat die dag speciaal open en wordt omgetoverd tot een heus boekenwalhalla. 

Van thrillers en kookboeken, tot kinderboeken en de nieuwste romans. Er is van alles te koop. In de week voorafgaand aan de boekenmarkt kunnen tweedehands boeken ook nog worden ingeleverd voor de verkoop. Dit kan op dinsdag 6 en donderdag 8 oktober tussen 10.00 uur en 14.00 uur. De opbrengst van de boekenmarkt gaat naar de onderwijsprojecten van projectgroep Kaleab. Onder leiding van kapelaan Kaleab uit Castricum ondersteunt de r.k. parochie ‘de Goede Herder’ ontwikkelingswerk in Addis Abeba, Ethiopie. 

Sla twee vliegen in één klap: steun het goede doel en sla mooie boeken in voor de donkere avonden die zich langzaam alweer aandienen. De boekenmarkt vindt plaats op vrijdag 9 oktober van 11.00 uur tot 16.00 uur bij kringloopwinkel Muttathara op Castricummer Werf 71. De boekenmarkt is ruim opgezet, maar het advies is wel om zoveel mogelijk alleen te komen. Er kan met cash betaald worden.

Meer berichten