Logo uitkijkpost.nl

Foto: aangeleverd door omstander

Castricum

Twee brandjes en weer persoon vast in lift station

CASTRICUM - Het brandweernieuws van maandag 14 tot en met zondag 20 september.

Binnenbrandje
Maandag 14 september zijn de brandweerlieden om 21.43 uur ter plaatse geweest bij het paviljoen Breehorn aan de Oude Parklaan. Dit om een nacontrole uit te voeren en het gebouw te ventileren na een klein binnenbrandje.

Vast in lift
Dinsdagmiddag 15 september was het om 14.36 uur weer raak bij het NS Station van Castricum waar een persoon vast zat in de lift. Bij aankomst was de persoon al bevrijd door de werklieden die daar bezig waren om een lift te monteren aan de kant van het Stationsplein.

Op maandag 10 en vrijdag 21 augustus moesten er ook personen uit de lift bij het station worden bevrijd.
Lees daarvoor: Bevrijd uit hete lift, eigen vijver en Co-melder bewijst nut en Weer personen vast in hete lift, wateroverlast en til-assistentie

Loos alarm
Dinsdagavond 15 september was er om 22.31 uur een loze brandmelding bij de Reigershoeve aan de Oosterweg in Heemskerk. Deze werd weer ingetrokken. Vlak voordat de brandweer wilde uitrukken kon de tankautospuit weer in zijn achteruit.

Buitenbrand Gerbrandsven
Zondagmiddag 20 september hebben de brandweerlieden om 16.12 uur een buitenbrand geblust aan het Gerbrandsven. Het betrof een hoop oud papier die in brand gestoken was en deze is afgeblust met een straal hogedruk.

Meer berichten