Logo uitkijkpost.nl
<p>Melanie Aardenburg en Vincent Erlings </p>

Melanie Aardenburg en Vincent Erlings

(Foto: aangeleverd)
Castricum

Nieuwe koffiebar opent aan de Dorpsstraat

CASTRICUM - Tijdens een lange wereldreis kwamen Melanie Aardenburg en Vincent Erlings op het idee om hun liefde en enthousiasme voor goede koffie te delen met zo veel mogelijk mensen. Bij terugkomst van hun reis werd dan ook gelijk het plan verder uitgewerkt wat resulteerde in een eigen koffiebar. 

Er werd een pand aan de Dorpsstraat in Castricum gevonden om Buna Koffiebar te vestigen. “Onze liefde voor koffie kan alleen gedeeld worden door het schenken van de beste koffie. Ik ben er zeker van dat dit ons gelukt is en dat we veel mensen kunnen verrassen met een goede bak koffie”, zegt Vincent. “En dat alles vanuit een gezellige en huiselijke sfeer. Het gaat erom dat mensen perfect kunnen genieten van dit prachtige veelzijdige product”, voegt Melanie daaraan toe.

Het resultaat mag er zijn met Buna Koffiebar, dat zaterdag 19 september haar deuren voor het eerst voor het publiek opent. “Spannende tijden, helemaal nu met corona”,  zegt Vincent. “We hebben hard gewerkt om alles te realiseren en hebben er vertrouwen in dat ondanks alles mensen hun wil voor goede koffie niet verloren hebben en hun weg naar Buna Koffiebar weten te vinden. We zien iedereen dan ook graag verschijnen om ze verder te kunnen vertellen en te laten proeven van onze producten.”

Kijk voor meer informatie op de website van Buna Koffiebar.

Meer berichten