Logo uitkijkpost.nl
Foto: Erika Dekker-de Groot
Castricum

Dichter in Duinen

CASTRICUM - Op zondag 9 augustus organiseert IVN Midden Kennemerland in samenwerking met camping Geversduin een speciale excursie ‘Dichter in Duinen’, een natuurbelevingsoefening voor volwassenen.

Je wandelt onder begeleiding van een IVN gids door het prachtige duingebied rond de camping. Aan het eind van wandeling schrijf je onder begeleiding een Pantoum ook wel Tibetaans gedicht of Maleisische vers genoemd.

Lijkt het je leuk om te ontdekken wat je raakt in de natuur en jezelf, meld je dan aan voor deze bijzondere, ongeveer twee uur durende, wandeling. Zorg voor voldoende water en beschermende kleding en zonnebrand. Bij (voorspelling van) regen is een grote paraplu raadzaam. Voor schrijfwaar wordt gezorgd.

Je kunt je aanmelden voor deze excursie bij de receptie of per email aan info@campinggeversduin.nl onder vermelding van de excursie.

Vertrek om 16.00 uur vanaf de receptie. Kosten zijn € 4,00 per persoon, exclusief een toegangskaart tot de duinen (vanaf 18 jaar). Deze is te koop bij de automaat aan de ingang van het duingebied. Een dagkaart kost € 1,80 en is alleen met chip of pin te betalen. Deze excursie is niet geschikt voor deelnemers jonger dan 12 jaar.

Er wordt rekening gehouden met de richtlijnen van de RIVM in verband met Corona.

Bron: ivn.nl

Meer berichten