Logo uitkijkpost.nl
Foto: aangeleverd
Castricum

Human Library Online

CASTRICUM - Je bent meer dan je uiterlijk, gedrag of houding. Dat is slechts een klein stukje van het verhaal. Onze maatschappij wordt steeds minder tolerant en overal liggen vooroordelen op de loer. Daarom wordt op woensdagavond 8 juli van 20.00 tot 22.00 uur een Online Human Library georganiseerd. Geef je op en ga het gesprek met een levend boek aan. Meedoen is gratis!

Levende boeken lenen
Op deze avond lenen online bezoekers geen boeken, maar mensen. De ‘levende’ boeken hebben bijzondere (levens)verhalen, waarin discriminatie, uitsluiting, stereotypering en vooroordelen een belangrijke rol spelen. Verschillende levende boeken zijn bereid om jou tijdens intieme, ontroerende, grappige en confronterende gesprekken een kijkje in hun leven te geven. Zo zijn er diverse boeken beschikbaar met titels zoals Transgender, Misbruikt, Dwarslaesie, Chronisch ziek, Polyamoreus, Autistisch en nog vele anderen.

Aanmelden en introducties
Je kunt jezelf online aanmelden via thehumanlibrary.nl/agenda/8juli. Hier kun je ook kijken hoe de Human Library werkt en je kunt alvast de boekintroducties lezen.

Samenwerking
Human Library is een initiatief van Bibliotheek Kennemerwaard, Europe Direct Noord-Holland-Noord en Art.1 Bureau voor Discriminatiezaken.

Meer berichten