Logo uitkijkpost.nl
Foto: Monique de Jager
Castricum

Denk mee over een aardgasvrij Castricum

CASTRICUM - De gemeente Castricum wil graag op woensdag 17 juni met u in gesprek over een aardgasvrij Castricum. Ze onderzoeken momenteel welke alternatieven er zijn, en in welke volgorde de wijken in Akersloot, Bakkum, Castricum, Limmen en de Woude van het aardgas af gaan.

Hoe kan ervoor gezorgd worden dat uw woning in de toekomst verwarmd wordt? De Nederlandse aardgaskraan gaat dicht, ook in Castricum zal het aardgas op termijn verdwijnen. Welke alternatieven zijn er dan voor uw wijk en woning en in welke stappen gaat dit gebeuren? En wat betekent dit voor u?

Waarom deelnemen?
We gaan stap voor stap veranderen. Ook in uw wijk, en uw woning, zult u dit gaan merken. Tijdens de avond neemt de gemeente u mee naar waar u allemaal mee te maken krijgt, en horen zij graag hoe u hier over denkt.

Aanmelden
De digitale inwonersavond vindt plaats op woensdag 17 juni om 20.00 uur. De avond duurt tot 21.30 uur. Meld u zich aan via www.ikdenkmeeovercastricum.nl en klik dan op ‘Aardgasvrije Wijken’. Dan ontvangt u daarna de inloggegevens voor de digitale bijeenkomst.

Vragenformulier
Ter voorbereiding van de inwonersavond Aardgasvrij Castricum staat er een vragenformulier online. Deze wordt tijdens de avond teruggekoppeld. De gemeente vraagt u om deze korte vragenlijst in te vullen op www.ikdenkmeeovercastricum.nl en klik dan op ‘Aardgasvrije wijken’.

Meer berichten