Logo uitkijkpost.nl
Foto: aangeleverd
Castricum

Clusius College Castricum overhandigt opbrengst 'Plantjesmarkt'

CASTRICUM - Zeven Weken nadenken, plannen en organiseren over hoe je een plantjesmarkt houdt in het Covid-19 tijdperk. Een webshop maken, 135 bestellingen krijgen, vijf dagen met vereende krachten -en toch veilig- alles inpakken en klaarzetten, in vijf dagen tijd alles bezorgen met hulp van gezinsleden. Dat was de Plantjesmarkt van het Clusius College Castricum 2020. 

Een bijzondere editie met heel veel inzet van de sectie Groen om dit jaar toch een Plantjesmarkt te kunnen organiseren. Veel mensen hebben hun tuin of balkon weer op kunnen fleuren door al deze inspanningen. Met als resultaat een opbrengst van 950 euro. Dit bedrag kon van de week door het Clusius College Castricum overhandigd worden in de vorm van een cheque aan vertegenwoordigers van de stichting Klimmen tegen MS. 

De stichting die als doel heeft het bijeenbrengen van fondsen en sponsorgelden voor onderzoeksprojecten om de kwaliteit van leven voor MS-patiënten te verbeteren. De cheque is met een grote lach in ontvangst genomen.  

Het Clusius College bedankt iedereen die plantjes heeft gekocht en heeft bijgedragen aan het succes van de actie.

Meer berichten