Afbeelding
Foto: AV Castricum op Facebook

Nog geen trainingen voor volwassenen bij AVC

Sport Castricum

CASTRICUM - Tijdens de persconferentie van woensdag 6 mei is bekend geworden, dat vanaf maandag 11 mei ook iedereen ouder dan 18 jaar buiten kan sporten en bewegen op 1,5 meter afstand van elkaar. Hierbij gelden de richtlijnen van het RIVM. Voor zowel de jeugd als voor volwassenen geldt dat alleen trainingen zijn toegestaan. Wedstrijden, competities en toernooien kunnen tot 1 september nog niet plaatsvinden. Ook blijven kleedruimtes (inclusief douches) en kantines gesloten.

Helaas kan Atletiek Vereniging Castricum (AVC) de trainingen voor de senioren en masters nog niet hervatten. Op dit moment wordt er door de gemeente en andere betrokken partijen heel hard gewerkt om te zorgen dat ook de leden van 18 jaar en ouder weer veilig samen kunnen trainen.
Formeel gezien mag er nog niet in clubverband getraind worden door deze leeftijdsgroep, totdat de noodverordening is gewijzigd.

De noodverordening moet door de Veiligheidsregio worden gewijzigd en worden vastgesteld, dit is een regionale aangelegenheid. Pas nadat de noodverordening is vastgesteld, kan groen licht worden gegeven als aan het aangepaste protocol verantwoord sporten wordt voldaan. Zodra AVC toestemming ontvangt, zullen zij alle leden informeren.
Ondertussen gaan de leden van de Technische Commissie afstemmen met de trainers over hoe ze straks weer veilig kunnen trainen met hantering van de veilige afstand van anderhalve meter. Ook bespreken ze de beperkte parkeergelegenheid en het feit dat het clubhuis deels gesloten moet blijven.

Bron: www.avcastricum.nl 

Secondo Movimento.
Primavera bij Atelier Bakkum 10 uur geleden
Hike in the Forest.
Hike in the Forest bij De Oude Keuken 17 apr, 15:47
De prijsuitreiking.
Onderlinge turnwedstrijden DOS groot succes! 16 apr, 14:36 1
De politie in Castricum heeft zondagnacht een 36-jarige man aangehouden.
36-jarige man aangehouden voor rijden onder invloed 15 apr, 16:34
'tHuis Lioba.
(Verkoop?? foto niet perse) Wat komt er op je af wanneer je partner ziek wordt? Kom naar de themabijeenkomst op 25 april 15 apr, 12:20
De cast traint volop.
Grote hit in de maak: JPTeens on Stage verbindt en verrast! 14 apr, 11:03
Afbeelding
Alzheimer Trefpunt Castricum 13 apr, 13:57
Afbeelding
Burgerinitiatief zorgt voor herinrichting Kerkplein in Castricum 12 apr, 12:40
De Hoep is weer open.
De Hoep ontwaakt uit winterslaap 12 apr, 09:34
VakantieFUN Freerunning.
VakantieFUN programma voor kinderen en jongeren met indicatie 10 apr, 10:00
De kampioenen.
Spectaculair Dameskampioenschap bij Biljartvereniging Castricum (BVC) 9 apr, 13:01
Jeugdorkest.
Orchestra of my life in Grote Kerk Beverwijk 8 apr, 14:00