Logo uitkijkpost.nl
Foto: aangeleverd
Regio

Online diensten Bibliotheek Kennemerwaard

REGIO - In verband met de maatregelen rondom het coronavirus zijn van maandag 16 maart tot maandag 6 april alle vestigingen van Bibliotheek Kennemerwaard gesloten.

Zit jij ook thuis? Gelukkig kun je daar ook veel beleven met een boek. Wil je blijven lezen en luisteren dan zijn e-books en luisterboeken een goed alternatief. Je kunt kiezen uit ruim 28.000 e-books of ruim 3700 luisterboeken. Kijk voor meer informatie over de online bibliotheek op onze website. 

De Bibliotheek op School online

De scholen zijn dicht en de bibliotheken ook maar dat betekent niet dat we thuis geen leuke en leerzame activiteiten kunnen doen. Er worden regelmatig leuke opdrachten geplaatst voor kinderen, leerkrachten en ouders de website. Zo hoef je je niet te vervelen. Ga naar www.bknw.nl/dbos-online

De Voorleeshoek

Rustig werken en toch de kinderen laten voorlezen? Ga naar www.devoorleeshoek.nl. Dit is een online platform met veel voorleesfilmpjes voor kinderen van 0 – 10 jaar. Dit platform is voor bibliotheekleden maar nu tijdelijk ook gratis voor kinderen zonder bibliotheekabonnement. 

Vragen

Heb je vragen, dan kun dat via klantenservice@bknw.nl. Of telefonisch via 072 – 515 66 44. Kijk voor meer informatie op www.bknw.nl/coronavirus.

Meer berichten