Afbeelding
Foto: Pixabay

Ook Castricum neemt maatregelen tegen Coronavirus

Algemeen Castricum

CASTRICUM - Het kabinet heeft donderdag 12 maart besloten dat er een verbod geldt voor alle evenementen en bijeenkomsten met meer dan honderd personen. 

De burgemeester van Castricum ondersteunt dit verbod. Het geldt ook voor theaters, bioscopen, horecagelegenheden, sporthallen, etc. Dit verbod geldt in ieder geval tot tenminste 31 maart. In navolging van het kabinetsbesluit worden ook alle bijeenkomsten, activiteiten en evenementen georganiseerd door de gemeente geannuleerd. Daarnaast werken zoveel mogelijk collega’s van de werkorganisatie BUCH (Bergen, Uitgeest, Castricum en Heiloo) de komende tijd thuis indien hun functie dit toelaat. De gemeentehuizen blijven open en de dienstverlening zoals ophalen vuilnis, afgeven paspoorten en aangifte geboorte/overlijden, wordt gegarandeerd. 

Als gevolg van de maatregelen hebben sportclubs en organisaties veel van hun activiteiten afgelast of uitgesteld, zo is de inschrijving voor Timmerdorp Castricum uitgesteld, gaat de Lammerendag bij Bakkums Genoegen niet door, heeft de Bakkerij het Repair Café en een feest met The Two Imaginary DJ's afgelast en gaat een jazzoptreden in Vredeburg Limmen niet door. Ook de voorstellingen van C-Squad gaan niet door, sportschool Full of Life is gesloten en bij CSV Handbal zullen geen trainingen en wedstrijden meer plaatsvinden, in ieder geval tot en met 31 maart. Bij DOS Castricum zijn alle lessen stilgelegd, de Tafeltennis Vereniging Castricum heeft alle activiteiten stilgelegd, bij Volleybalvereniging Croonenburg zijn alle wedstrijden en trainingen afgelast en Albert Heijn Castricum vraagt klanten zo veel mogelijk te pinnen of handscanners te gebruiken en af te rekenen bij de zelfscankassa's.

Houd voor actuele informatie over activiteiten de websites en Facebookpagina's van de diverse organisaties in de gaten.

Een eerdere editie van de culturele speeddates.
Culturele Speeddates terug van weggeweest 4 uur geleden
Secondo Movimento.
Primavera bij Atelier Bakkum 18 apr, 11:50
Hike in the Forest.
Hike in the Forest bij De Oude Keuken 17 apr, 15:47
De prijsuitreiking.
Onderlinge turnwedstrijden DOS groot succes! 16 apr, 14:36 1
De politie in Castricum heeft zondagnacht een 36-jarige man aangehouden.
36-jarige man aangehouden voor rijden onder invloed 15 apr, 16:34
'tHuis Lioba.
(Verkoop?? foto niet perse) Wat komt er op je af wanneer je partner ziek wordt? Kom naar de themabijeenkomst op 25 april 15 apr, 12:20
De cast traint volop.
Grote hit in de maak: JPTeens on Stage verbindt en verrast! 14 apr, 11:03
Afbeelding
Alzheimer Trefpunt Castricum 13 apr, 13:57
Afbeelding
Burgerinitiatief zorgt voor herinrichting Kerkplein in Castricum 12 apr, 12:40
De Hoep is weer open.
De Hoep ontwaakt uit winterslaap 12 apr, 09:34
VakantieFUN Freerunning.
VakantieFUN programma voor kinderen en jongeren met indicatie 10 apr, 10:00
De kampioenen.
Spectaculair Dameskampioenschap bij Biljartvereniging Castricum (BVC) 9 apr, 13:01