Logo uitkijkpost.nl
Foto: Pixabay
Castricum

Ook Castricum neemt maatregelen tegen Coronavirus

CASTRICUM - Het kabinet heeft donderdag 12 maart besloten dat er een verbod geldt voor alle evenementen en bijeenkomsten met meer dan honderd personen. 

De burgemeester van Castricum ondersteunt dit verbod. Het geldt ook voor theaters, bioscopen, horecagelegenheden, sporthallen, etc. Dit verbod geldt in ieder geval tot tenminste 31 maart. In navolging van het kabinetsbesluit worden ook alle bijeenkomsten, activiteiten en evenementen georganiseerd door de gemeente geannuleerd. Daarnaast werken zoveel mogelijk collega’s van de werkorganisatie BUCH (Bergen, Uitgeest, Castricum en Heiloo) de komende tijd thuis indien hun functie dit toelaat. De gemeentehuizen blijven open en de dienstverlening zoals ophalen vuilnis, afgeven paspoorten en aangifte geboorte/overlijden, wordt gegarandeerd. 

Als gevolg van de maatregelen hebben sportclubs en organisaties veel van hun activiteiten afgelast of uitgesteld, zo is de inschrijving voor Timmerdorp Castricum uitgesteld, gaat de Lammerendag bij Bakkums Genoegen niet door, heeft de Bakkerij het Repair Café en een feest met The Two Imaginary DJ's afgelast en gaat een jazzoptreden in Vredeburg Limmen niet door. Ook de voorstellingen van C-Squad gaan niet door, sportschool Full of Life is gesloten en bij CSV Handbal zullen geen trainingen en wedstrijden meer plaatsvinden, in ieder geval tot en met 31 maart. Bij DOS Castricum zijn alle lessen stilgelegd, de Tafeltennis Vereniging Castricum heeft alle activiteiten stilgelegd, bij Volleybalvereniging Croonenburg zijn alle wedstrijden en trainingen afgelast en Albert Heijn Castricum vraagt klanten zo veel mogelijk te pinnen of handscanners te gebruiken en af te rekenen bij de zelfscankassa's.

Houd voor actuele informatie over activiteiten de websites en Facebookpagina's van de diverse organisaties in de gaten.

Meer berichten