Logo uitkijkpost.nl
Foto: Guido Bosland Fotografie
Limmen

Italiaans Sponsordiner brengt ruim € 2.100,- op voor Alpe d’HuZes.

LIMMEN - Bij de Heeren van Limmen vond vrijdag 6 maart het Italiaanse sponsordiner plaats t.b.v. Alpe d'Huzes.

Zo gauw de deur om 17.00 uur openging, kwamen de eerste gasten binnen. Marieke en René van Zilt van Heeren van Limmen en Gerda Burgering – Admiraal van Team Bioracer hadden het sponsordiner samen bedacht, maar hadden niet kunnen denken dat het zo’n groot succes zou worden. Met ruim 150 inschrijvingen zat de hele zaal vol, er was zelfs een reservelijst.

De zaal was aangekleed met de Italiaanse kleuren rood-wit-groen. Als eerste werd een tomatensoep met daarbij Focaccia brood geserveerd. Hierna volgde het buffet met lasagne, ravioli, tricolore wokkelpasta, koude pastasalade en sla. Als toetje was er een trio van Tiramisu – chocolademousse – vanilleijs. Gianni gaf een extra muzikale tint aan het geheel.

Gasten betaalden € 17,50 p.p. voor het diner waarvan € 12,50 naar team Bioracer gaat, dat deelneemt aan de Alpe d'Huzes. De vele mooie en lieve reacties tijdens en na afloop maakten duidelijk dat het diner letterlijk en figuurlijk bij iedereen in de smaak viel. Het sponsordiner heeft al ruim € 2.100 opgebracht voor team Bioracer. Zij zullen dit bij een aantal teamleden storten op hun actiepagina van Alpe d’HuZes. Natuurlijk dankt team Bioracer de sponsors die dit alles mede hebben mogelijk gemaakt; Heeren van Limmen, Di Fiorentina Heiloo, Slagerij Snel, Limmencello, Mooij Tulips. Meer lezen over team Bioracer; www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraisers/bioracer.

Meer berichten