Logo uitkijkpost.nl
Tijdens vakantieFUN staan diverse sportclinics op het programma.
Tijdens vakantieFUN staan diverse sportclinics op het programma. (Foto: aangeleverd)
Regio

Inschrijfperiode VakantieFUN-programma vervroegd

Regio - Zes weken zomervakantie je kind bezig houden is voor veel ouders lastig te organiseren, laat staan als je kind niet mee kan doen aan het reguliere aanbod, omdat het kind kwetsbaar is en niet zomaar in de groep past. Stichting Sport-Z organiseert daarom ook dit jaar weer VakantieFUN in samenwerking met de gemeenten Alkmaar, Heerhugowaard, Langedijk, Bergen, Uitgeest, Heiloo en Castricum. 

Van 6 tot en met 31 juli kunnen kinderen van 6 tot en met 17 jaar, die geen aansluiting vinden bij het reguliere aanbod of een GGZ-indicatie hebben, meedoen met het programma in sportcomplex De Meent Bauerfeind onder professionele begeleiding. 

Stichting Sport-Z is de afgelopen vier jaar met succes deze uitdaging aangegaan om kinderen een mooi programma te bieden. Gezien het specifieke gedrag van de deelnemers wordt er gedurende de dag vooral gelet op structuur, duidelijkheid, bekendheid en plezier. VakantieFUN vindt plaats in de eerste vier weken van de zomervakantie van maandag tot en met vrijdag. 

Ouders en verzorgers van kinderen die binnen de specifieke doelgroep vallen en die in een van de desbetreffende gemeenten wonen, kunnen hun kind vanaf 24 februari aanmelden voor VakantieFUN via www.sport-z.org/vakantiefun. Deelname aan VakantieFUN is kosteloos. Inschrijven kan tot 31 maart.  

Voor vragen over VakantieFUN kunt u contact opnemen met Hester Zwart, via 06 - 52 49 32 64 of h.zwart@sport-z.org. 

Meer berichten