Logo uitkijkpost.nl
Foto: Pixabay
Limmen

Italiaanse maaltijd voor Alpe d’HuZes bij Heeren van Limmen

LIMMEN - Op vrijdag 6 maart kun je voor een Italiaanse maaltijd terecht bij de Heeren van Limmen. Voor € 17,50 krijg je een heerlijk driegangenmenu: soep, een keuze uit drie soorten pasta en een toetje. Hiervan gaat € 12,50 naar Stichting Alpe d’HuZes. De inloop is vanaf 17.00 uur en rond 18.00 uur wordt het buffet geopend.

Begin juni gaat er weer een team uit Limmen, Heiloo en Castricum naar Frankrijk om zich in te zetten voor Stichting Alpe d’HuZes. In het team zitten vijf leden van de familie Burgering: Jack & Gerda, Bob & Joyce en Nina. Rob Kramer en Ruud IJsendijk maken dit team compleet. Om geld op te halen hebben zij dit samen met de Heeren van Limmen opgezet. 

Steun team Bioracer door je aan te melden voor deze (h)eerlijke maaltijd in het gezellige Heeren van Limmen. Vooraf aanmelden is nodig in verband met de inkopen. Meld je aan via burries@quicknet.nl, je ontvangt dan een bevestigingsmail met verdere informatie. Telefonisch aanmelden bij de Heeren van Limmen 072-5055220 of 06-45506002 kan ook.

Meer berichten