Afbeelding
Foto: aangeleverd

KunstFietsRoute zoekt winkeletalages

Cultuur Castricum

CASTRICUM - 14 januari was er weer een grote opkomst van geïnteresseerden die wilden deelnemen aan de KunstFietsRoute die op 6 en 7 juni zal plaatsvinden. Het komende jaar wordt een heel bijzonder jaar want dit wordt een 25-jarig jubileum.

Ben je kunstenaar en heb je interesse om hier aan deel te nemen? Kijk dan eens op de website: www.kunstfietsroutecastricum.nl/ om een indruk te krijgen en te zien wat de spelregels zijn. Daar zijn ook de inschrijvingsformulieren te downloaden. Let wel op: op 16 februari is de sluitingsdatum, dan moeten de gevraagde informatie, foto's en betaling binnen zijn.Ook dit jaar wil de organisatie vasthouden aan een maximum aantal stops van 25. Ze verwachten veel belangstelling, dus zullen ze extra selectief zijn. Iedere deelnemer zal geballoteerd worden.

Het overkoepelend thema is fiets. Veel kunstenaars exposeren hun werk in hun huis of atelier, maar niet iedere locatie is geschikt. Er zijn ook deelnemers, die dat met anderen doen op een groepslocatie. De organisatie is nog op zoek naar meer groepslocaties. Voorwaarde is wel dat de locatie zich binnen de grenzen van Castricum/Bakkum bevindt en op beide dagen van 11.00 tot 17.00 uur beschikbaar is. De werkgroep bemiddelt niet tussen aanbieder en kunstenaars maar zal het aanbod wel aan de deelnemers doorspelen.

Extra dit jaar is een etalageroute waarmee vanaf 1 mei de aandacht gevestigd zal worden op de komende KunstFietsRoute. Dit vormt een extra mogelijkheid voor kunstenaars op stops met meerdere deelnemers, die niet allemaal wat voor de Centrale Expositie kunnen aanleveren. Maar ook aan kunstenaars die niet aan de KunstFietsRoute zelf kunnen of willen deelnemen, biedt dit een kans om toch hun werk te presenteren. Daarvoorwordt nog gezocht naar 25 winkeliers die hun etalage van 1 mei tot en met 7 juni beschikbaar willen stellen. De werkgroep KunstFietsRoute is bereikbaar via kfr-castricum@outlook.com.

Secondo Movimento.
Primavera bij Atelier Bakkum 23 uur geleden
Hike in the Forest.
Hike in the Forest bij De Oude Keuken 17 apr, 15:47
De prijsuitreiking.
Onderlinge turnwedstrijden DOS groot succes! 16 apr, 14:36 1
De politie in Castricum heeft zondagnacht een 36-jarige man aangehouden.
36-jarige man aangehouden voor rijden onder invloed 15 apr, 16:34
'tHuis Lioba.
(Verkoop?? foto niet perse) Wat komt er op je af wanneer je partner ziek wordt? Kom naar de themabijeenkomst op 25 april 15 apr, 12:20
De cast traint volop.
Grote hit in de maak: JPTeens on Stage verbindt en verrast! 14 apr, 11:03
Afbeelding
Alzheimer Trefpunt Castricum 13 apr, 13:57
Afbeelding
Burgerinitiatief zorgt voor herinrichting Kerkplein in Castricum 12 apr, 12:40
De Hoep is weer open.
De Hoep ontwaakt uit winterslaap 12 apr, 09:34
VakantieFUN Freerunning.
VakantieFUN programma voor kinderen en jongeren met indicatie 10 apr, 10:00
De kampioenen.
Spectaculair Dameskampioenschap bij Biljartvereniging Castricum (BVC) 9 apr, 13:01
Jeugdorkest.
Orchestra of my life in Grote Kerk Beverwijk 8 apr, 14:00