Afbeelding
Foto: aangeleverd

Speel-o-theek Casticum ook voor (carnavals-) kinderverkleedkleding

Algemeen Castricum

CASTRICUM - Wat is het toch heerlijk als kinderen lekker kunnen spelen. Daarmee wordt de fantasie goed ontwikkeld. Verkleden hoort hier zeker bij, wie wil er nou niet eens een Spiderman, draak, indiaan, lieveheersbeestje of Frozen-meisje zijn? Al deze verkleedkleding is vaak maar handig voor één keertje, dus om dit te lenen is het een goed voorbeeld van duurzaamheid.

Bij Speel-o-theek Castricum is veel verkleedkleding te leen én er is veel keuze, voor elk kind is er wel wat leuks te vinden. Vorig jaar is de verkleedkleding-collectie enorm uitgebreid vanwege het inkopen bij Greet Verkleedt, zij ging opruimen. Om 2020 goed te beginnen heeft Speel-o-theek Castricum een handige verkleedkleding actie in januari en februari. Alle NIEUWE leden mogen twee stuks gratis verkleedkleding uitzoeken en huidige leden mogen één stuk verkleedkleding gratis meenemen. Een lidmaatschap kost slechts vijf euro per kwartaal, dit kan ook kosteloos als iemand vrijwilliger wordt en eens per maand komt helpen.

In het weekend van 22 en 23 februari is het carnaval, dan is het helemaal gezellig als kinderen verkleed mogen. Zij helpen graag uw kind zijn of haar fantasie verder te ontwikkelen, er is meer speelgoed wat hierbij helpt. Elke woensdagmiddag geopend van 14.30 tot 16.00 uur en op zaterdag van 11.00 tot 13.00 uur in Nieuw Geesterhage, Geesterduinweg 5, in Castricum. Meer informatie over de Speel-o-theek is te vinden op www.sotcastricum.nl, Facebook en Instagram.

Ketting, gemaakt met 3D printer.
PrutsHubmiddag: workshop 3D ontwerpen 23 apr, 13:15
Vlnr: Elise Chivan, Beau de Nijs, Jans van der Maat en Aimee Dekker.
Het regent medailles bij wedstrijd DOS-GTH! 22 apr, 09:27
Deelnemers aan de Ronde van Noord-Holland hebben een mooi bedrag bij elkaar gefietst t.b.v. de Nederlandse Hartstichting.
4.000 Fietsers trotseerden noordenwind tijdens Ronde van Noord-Holland 21 apr, 15:00
Bezoekerscentrum De Hoep feestelijk geopend door Ben Tap (burgemeester van Castricum), Sjakel van Wesemael (directeur Natuur en Beleving PWN) en alle aanwezigen.
Bezoekerscentrum De Hoep weer open voor publiek 20 apr, 18:25
Een eerdere editie van de culturele speeddates.
Culturele Speeddates terug van weggeweest 19 apr, 12:05
Secondo Movimento.
Primavera bij Atelier Bakkum 18 apr, 11:50
Hike in the Forest.
Hike in the Forest bij De Oude Keuken 17 apr, 15:47
De prijsuitreiking.
Onderlinge turnwedstrijden DOS groot succes! 16 apr, 14:36
De politie in Castricum heeft zondagnacht een 36-jarige man aangehouden.
36-jarige man aangehouden voor rijden onder invloed 15 apr, 16:34
'tHuis Lioba.
(Verkoop?? foto niet perse) Wat komt er op je af wanneer je partner ziek wordt? Kom naar de themabijeenkomst op 25 april 15 apr, 12:20
De cast traint volop.
Grote hit in de maak: JPTeens on Stage verbindt en verrast! 14 apr, 11:03
Afbeelding
Alzheimer Trefpunt Castricum 13 apr, 13:57