Logo uitkijkpost.nl
Foto: aangeleverd

VKIJ schaats(ruil)beurs

CASTRICUM - Op Zaterdagmiddag 14 december (13.00 uur - 16.00 uur) houdt de Vereniging Kennemer IJsbaan (VKIJ) een schaats(ruil)beurs. In het IJsbaanhuis (Clubhuis VKIJ aan de Zeeweg in Castricum) wordt de gelegenheid geboden om gebruikte schaatsen te verkopen, te kopen of te ruilen.

Alle gangbare soorten en maten schaatsen kunnen worden aangeboden. Je hebt hierbij verschillende mogelijkheden: je kunt zelf schaatsen te koop of ruil aanbieden. HIerbij zit je graag zelf op een eigen plekje in het IJsbaanhuis; Als je zelf geen tijd hebt, maar wel schaatsen wilt verkopen, kunt je dit door de VKIJ laten doen. Je noemt de vraagprijs en als verkoop tot stand komt, ontvang je de opbrengst (minus een kleine vergoeding).

Als je - gangbare - schaatsen, als gul gebaar, gratis wilt geven, dan krijg je van de VKIJ een aardige attentie. De VKIJ stelt de schaatsen dan beschikbaar als de ijsbaan open is. De toegang tot het IJsbaanhuis is vrij en aanmelden voor verkoop en/of doneren schaatsen aan de VKIJ liefst tevoren via de website www.vkij.nl.

Meer berichten